Stage: Grafische Vormgeving
Diner App
Spijkenisse, NL, NL
6 dagen geleden
source : Joblift

Diner App is dé bezorgoplossing en restaurant-app waarmee je vanaf de tafel een bestelling kunt doen, maar ook vanuit een andere locatie een bestelling kunt plaatsen om deze vervolgens te laten bezorgen!Diner App heeft diverse producten operationeel o.

a. Bezorgen in Schiedam.nl wat een directe concurrent van Thuisbezorgd.nl is.Onze kracht t.o.v. Thuisbezorgd.nl is dat het bestellen via Bezorgen in Schiedam.

nl of een ander domein je altijd een korting ontvangt. Deze kortingspercentage loopt uiteen van 10% tot 30% direct op de rekening.

De omgevingen waar gasten van het restaurant een bestelling kunnen doen zijn : app, webshop en Facebook (Facebook zijn wij de enige in NL).

De ambitie is om nog beter te worden in wat we doen, maar ook om meer bekendheid te krijgen. Ter uitbreiding van ons marketingteam zijn we op zoek naar een getalenteerde en creatieve stagiair(e) die ons versterkt als grafisch vormgever.

Ben jij creatief? Heb jij oog voor detail? Ben jij het grafisch talent? Wil jij je verder ontwikkelen door middel van veel zelfstandigheid?

Lees dan verder.Begrijp je en voel je precies aan hoe je de tone of voice moet gebruiken om verschillende doelgroepen te bereiken?

Ben je vooruitstrevend en wil je jouw creatieve skills op professioneel niveau toe passen?Zijn dit alle kwaliteiten die jij uitstekend beheerst?

Dan ben jij ons nieuwste marketingteam member!Waar ga jij je mee bezig houdenWerkzaamheden zoals het uitvoeren van grafische vormgevingVormgeving ontwikkelen voor onze social-

 • media kanalenMeewerken aan het implementeren en activeren van social-media tools;Vormgeven van email marketing actiesMarketing;
 • door middel van het opzetten van creatieve acties en promotiesVoorbereiden van acties van klanten en fotobewerking

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier