Regional Dealer Manager Randstad
Total
Den Haag, NL
3 dagen geleden

Jij hebt enige saleservaring én affiniteit met new energies, duurzame mobiliteit, laadpalen en tankstations. Je bent ambitieus en zoekt een salesbaan binnen een bedrijf waar jij kunt doorgroeien?

Dan is TOTAL benieuwd naar jou!

Regional Dealer Manager Randstad

Total Nederland biedt producten en diensten op het gebied van (schone) brandstoffen, elektrisch laden, smeermiddelen, bitumen, tankpassen, parkeren, pechhulp en carwash voor de B2G, B2B en B2B2C markt.

Total zet volop in op de energietransitie; de belangrijkste strategische pijler is klanten voorzien van veilige, schone en betaalbare energie.

Verspreid over Nederland heeft Total zo’n 385 tankstations, een 100-tal CNG-stations en ca 6.000 laadpunten.

Als Regional Dealer Manager ben je onderdeel van de afdeling Sales binnen het Retail-segment van Total Nederland. Deze afdeling is verantwoordelijk voor alle Total tankstations die door een zelfstandige dealer worden geëxploiteerd.

Er zijn 5 regio’s met 5 regio managers en daarnaast bestaat het team uit een CNG Asset Manager, Express Manager, Reseller Manager en een Dealer Network Optimizer.

Het team rapporteert aan de Manager Retail Sales.

Jouw verantwoordelijkheid

Je bent in de Randstad continue op zoek naar nieuwe dealers, die zich bij Total willen aansluiten. Het gaat daarbij niet alleen om ons logo op de luifel en de verkoop van Total brandstoffen.

Je begeleidt dealers in de energietransitie en zorgt samen dat we als energieleverancier relevant blijven met een pallet aan aanvullende services zoals carwash, shop en spaaracties.

Je geeft uitvoering aan de leveringsovereenkomst met bestaande dealers.

Wat ga je doen

 • Wekelijks leg je nieuwe contacten in jouw rayon om locaties voor Total te werven. Dit is een geduldig proces wat gemiddeld zo’n 1,5 jaar duurt.
 • Je begeleidt een groep van 10 à 15 dealers en hun tankstations en bent hun eerste aanspreekpunt. Uiteraard ben je bereikbaar in geval van noodsituaties op een station.
 • Je bent verantwoordelijk voor uitvoering van de contracten, de onderhandeling en verlenging daarvan. Daarbij is het vanzelfsprekend belangrijk een goede relatie te leggen en deze uit te bouwen.
 • Je hebt een zelfstandige functie en bent verantwoordelijk voor de resultaten en ontwikkelingen binnen jouw regio.
 • Je werkt samen met afdelingen op het hoofdkantoor, waar je een dag per week bent. Verder werk je vanuit huis en ben je 4 van de 5 dagen op pad.
 • De ideale Regional Dealer Manager

  Je hebt enige saleservaring en bent geïnteresseerd in de juridische aspecten van contracten en huurovereenkomsten. Misschien heb je vroeger een bijbaantje gehad op een tankstation.

  Je hebt in elk geval affiniteit met duurzame mobiliteit en wil op termijn doorgroeien binnen Total. Je bent gewend om in de buitendienst te werken en een goede en respectvolle gesprekspartner voor huidige en potentiële nieuwe dealers.

  Jouw skills

 • Tenminste een afgeronde hbo-opleiding;
 • Zo’n 3 jaar saleservaring;
 • Cijfermatig sterk;
 • Affiniteit met tankstations / retailbranche;
 • Je hebt een sterke commerciële drive en kiest voor een servicegerichte aanpak;
 • Geduldig, zelfstandig en ondernemend;
 • In bezit van rijbewijs B;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (Frans is een pre).
 • Ons aanbod

  Een marktconform salaris gebaseerd op kennis en ervaring. Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, een leaseauto en volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

  Doorgroeimogelijkheden, zowel nationaal als internationaal. Een prettige werksfeer met fijne collega’s.

  Wie zijn wij

  Total is al bijna 100 jaar actief in energie. Met 98.000 medewerkers verspreid over 130 landen begrijpen wij de energiewereld als geen ander.

  Een groot gedeelte van onze energie produceren wij zelf. En een groeiend aandeel komt uit alternatieve bronnen, zoals windenergie en zonne-energie.

  Wij willen graag uitgroeien tot de grootste speler op het gebied van verantwoorde energie.

  Total Nederland heeft haar kantoor in Den Haag. Hier werken bijna 200 collega's op een professionele maar informele manier met elkaar samen.

  Naast het werk is er volop gelegenheid om je collega’s te leren kennen, ook in tijden van corona. Zo organiseren we vaak leuke personeelsevents zoals sportactiviteiten, strandbarbecues en gezellige borrels.

  Maar ook in deze Corona-tijden zorgen we voor verbinding.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier