AngularJS Developer
DPA
Apeldoorn, NL
4 dagen geleden

Wat je gaat doen

Of beter nog, wat wil jij doen? Bij DPA GEOS werken onze consultants als Developer in Agile teams bij onze klanten en zijn ze verantwoordelijk voor de grotere webapplicaties.

Wil jij dit ook, want we zijn op zoek naar enthousiaste Developers om ons development team te versterken. Je bent creatief en draagt met je enthousiasme positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam.

Je gaat webapplicaties maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert.

Je leert snel vanwege je diepgaande interesse in het applicatie landschap. Je staat met beide benen op de grond en je kunt goed samenwerken.

Je bijt je graag vast in complexe vraagstukken, zodat jij de beste oplossing kan bieden aan de klant.

Je collega’s werken onder andere met technieken en tools zoals Ember.js, Knockout, Bootstrap, Java / JSON en natuurlijk AngularJS.

Ze zijn bekend met Javascript, HTML5 / CSS3, hoe je een architectuur in elkaar moet zetten om een responsive website te bouwen, met of zonder Material Design.

Wat we vragen

 • Afgeronde HBO / WO opleiding Informatica of hieraan gerelateerde studierichting.
 • Je hebt kennis van frontend ontwikkeling en AngularJS.
 • Passie voor web ontwikkelling.
 • Kennis van Agile / Scrum methodieken.
 • Communicatief en schriftelijk vaardig in de Nederlandse taal.
 • Only fluent Dutch speaking candidates will be taken in to consideration.
 • Wat we bieden

  Bij DPA GEOS bepaal jezelf onder welke voorwaarden je zou willen werken. Denk aan (vrije) tijd, mobiliteit, salaris en de inhoud van je contract.

  Daarnaast werken onze consultants graag met ons omdat zij verzekerd zijn van een vast inkomen met een hoge beloningsstructuur (vast versus bonus).

  Hoe lager je basissalaris hoe hoger je bonuscomponent. In veel gevallen betekent dit een verdubbeling van je huidige salaris in vaste dienst.

  Daarnaast krijg je alle vrijheid die bij een professional hoort en de daarbij behorende verantwoordelijkheden en zelfstandigheid.

  Uiteraard zorgen wij voor interessante projecten bij toonaangevende bedrijven.

  Je werkomgeving

  Die bepaal je zelf, want DPA GEOS hecht een grote waarde aan transparantie en samenwerking tussen consultant en backoffice.

  Wij zijn immers niks zonder jullie! Daarom kennen wij geen hiërarchie en betrekken we jou als consultant bij de keuzes die we maken bij de search naar een nieuwe opdracht.

  Denk hierbij bv. aan inhoud van de rol, locatie en uurtarief. Maar ook als je bijvoorbeeld weer naar een andere opdracht wil.

  Alles op basis van professionaliteit en wederzijds respect.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier