Internationaal chauffeur CE
Abiant
Winsum, NL
3 dagen geleden

Over de functie

Als internationaal chauffeur ga jij graag zelfstandig op pad en is het voor jou geen probleem om meerdere nachten van huis te zijn! In jouw functie krijg jij veel vrijheid en zie jij de prachtige omgeving van Scandinaviƫ.

In jouw functie als internationaal chauffeur bestaat jouw week uit zowel binnenlandse als buitenlandse ritten. De focus van jouw buitenlandse ritten ligt op Scandinaviƫ.

Dit betekent dat jij soms thuiskomt en soms ergens moet overnachten. Dit zijn gemiddeld twee overnachtingen per week. Jij gaat veelal staal en stukgoed vervoeren, als jij eenmaal op locatie bent aangekomen zorg jij ervoor dat dit netjes geladen en gelost wordt.

Het is handig als jij ervaring hebt met het vervoeren van staal, echter is dit geen vereiste.

Functie-eisen

 • rijbewijs CE
 • ADR-Basis certificaat (bij voorkeur)
 • Over het bedrijf

  Jouw nieuwe werkgever is gevestigd in Noord-Groningen, de standplaats van het bedrijf is in de regio Winsum. Het gerenomeerde transportbedrijf heeft een klein, hecht team waarbij met elkaar hard gewerkt wordt.

  Omdat je veel verschillende werkzaamheden uitvoert heb je geen vaste auto.

  Het bedrijf is per direct op zoek naar een flexibele chauffeur die goed past bij het team en voor langere tijd beschikbaar is, het doel is namelijk een vaste aanstelling bij het bedrijf.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier