Salesmanager Iv-Consult
Iv-Groep
Papendrecht
2 dagen geleden

Netwerken en met techniek bezig zijn in één functie

Ben jij een ster in netwerken en heb je feeling met engineering en werktuigbouwkunde? In deze functie komen beide aspecten van pas.

Je bent verantwoordelijk voor het leggen en onderhouden van verschillende contacten en haalt projecten binnen voor de afdelingen werktuigbouwkunde van Iv-Consult in Papendrecht en Almere.

Deze afdelingen werken aan werktuigbouwkundige constructies voor diverse sectoren en toepassingsgebieden. Van bijzondere deck equipment tot aan innovatieve offshoreconstructies of gigantische havenkranen.

Zolang het maar speciale constructies betreffen : wij vertalen een technisch bijna onmogelijk vraagstuk naar een maakbaar ontwerp.

Naast het technische karakter van deze functie heb je als salesmanager contact met klanten en ook weet je de gemaakte afspraken en aanbiedingen op te volgen.

Om deze klanten te enthousiasmeren maak je wervende aanbiedingen inclusief de ramingen. Lopende projecten volg je op en je zorgt voor een correcte afhandeling.

Projectresultaat en klanttevredenheid staan bij jou dan ook hoog in het vaandel.

Je legt verantwoording af aan de directie en bespreekt met hen de door jou binnengehaalde projecten. Je werkt samen met specialisten en collega salesmanagers bij grote projecten en functioneert als een teamspeler.

Wat verwachten wij van jou?

Je beschikt over HBO+ werk- en denkniveau en hebt minimaal 10 jaar ervaring in het vakgebied werktuigbouwkundige ingenieursdiensten’, waarvan minimaal 5 jaar werkervaring in de sales.

Je hebt een groot (internationaal) netwerk weten op te bouwen en bent thuis in de offshore markt. Verder beheers je de Engelse taal in woord en geschift.

Met jouw enthousiasme en drive weet je ook collega’s te enthousiasmeren.

Wat hebben wij jou te bieden?

Een uitdagende functie als salesmanager bij het meest diverse ingenieursbureau van Nederland! Je komt terecht in een organisatie waar wereldwijd in zeven verschillende markten wordt gewerkt aan de meest bijzondere en technisch complexe vraagstukken.

Het zijn projecten die zelfs de slimste specialisten niet 1, 2, 3 oplossen. Zo is elke dag een nieuwe uitdaging én zorgen we ervoor dat medewerkers hun talenten blijven ontwikkelen.

En naast techniek houden we ook wel van een feestje! Zo is het bezoeken van het EK en WK voetbal een van de Iv-tradities.

 • Persoonlijk ontwikkelingsplan
 • 7% gratificatie
 • Winstuitkering
 • Flexibele werktijden
 • Studiemogelijkheden
 • Uitstekende pensioenregeling
 • Internationale mogelijkheden
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier