Polikliniek assistent Beschouwende Oncologie
Erasmus MC
Rotterdam, Zuid-Holland
2 dagen geleden

Functie inhoud

In deze afwisselende functie draag je zorg voor het uitvoeren van de poliklinische processen voor de specialismen Interne-oncologie, Hematologie, Long-oncologie en Neuro-oncologie binnen de Polikliniek Beschouwende Oncologie.

Hoe ziet je dag eruit? Je ontvangt op een gastvrije manier patiënten die zich aanmelden op de polikliniek, legt uit wat de procedure is en beantwoordt eventuele vragen die zij hebben.

Je zorgt er voor dat de behandelkamers op orde zijn. Je voert voormetingen uit en assisteert bij beenmerg- en lumbaalpuncties.

Je verricht administratieve werkzaamheden en draagt zorg voor onder andere de verwerking van de interne en externe verwijzingen, en je plant afspraken in met de patiënt.

Voor de voorbereiding van de spreekuren vraag je de benodigde medische gegevens op. Doordat de patiënten op onze poliklinieken vaak meerdere onderzoeken en afspraken op korte termijn hebben, zorgt dit voor een uitdagende planning.

Hierbij komen je planningsvaardigheden goed van pas.

Werkomgeving

Een gezonde bevolking en excellente zorg door onderzoek en onderwijs. Daarvoor staat het Erasmus MC. Baanbrekend werken, grenzen verleggen en voorop lopen.

In onderzoek, onderwijs en zorg. Bij ons werken denkers die doen. Gedreven aanpakkers die met veel verstand van zaken werken aan het verbeteren en vernieuwen van de zorg van vandaag en de gezondheid van morgen.

Je werkplek is het team Poliklinieken Beschouwende Oncologie. In dit team werk je samen met ongeveer 35 collega polikliniekassistenten, secretarieel-administratief medewerkers en medisch studenten.

Ondanks dat het een groot team is, is er oog voor elkaar en staat samenwerking centraal. Collegialiteit is voor de collega’s erg belangrijk.

Op de polikliniek is er daarnaast veel contact met de spreekuurhouders en (research) verpleegkundigen. Gezamenlijk proberen we alles zo goed mogelijk te regelen voor de patiënten op de polikliniek.

Profiel

Als polikliniek assistent ben je een enthousiaste collega die affiniteit heeft met oncologie en de hematologie. Je bent stressbestendig, stelt je proactief op en je beschikt over goede sociale- en communicatieve vaardigheden.

Je werkt kwaliteitsgericht en je bent bewust van het realiseren van doelstellingen en resultaten. Daarnaast ben je opgeleid tot doktersassistent mbo-4 of in het bezit van een afgeronde opleiding administratief medewerker.

Ook als je bijna met de opleiding doktersassistent klaar bent, kun je solliciteren.

Bekijk de voorwaarden voor indiensttreding bij Erasmus MC.

Wat bieden wij

Een uitdagende functie binnen het grootste Universitair Medisch Centrum (UMC) van Nederland met hoge ambities op het gebied van zorg, onderwijs en onderzoek.

 • Een tijdelijk dienstverband voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een bruto maandsalaris van maximaal € 3.041,- (schaal 5M) bij een volledige werkweek van 36 uur.
 • Uitstekende secundaire voorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering die al in november uitgekeerd wordt en een persoonlijk reiskostenbudget.
 • Een pensioenverzekering bij het ABP. Wij nemen circa 2 / 3 van de maandelijkse bijdrage voor onze rekening.
 • Bijzondere voordelen, zoals een fysiotherapeut en een fietsenmaker van de zaak. En er is ook een sportclub waar je na werktijd aan je conditie kunt werken.
 • Alle zijn conform de cao Universitair Medische Centra.

  Meer informatie

  Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met A.C. Kooijmans, manager poliklinieken, via . Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Donja Grootscholten, recruiter, via .

  Je kunt solliciteren door gebruik te maken van de sollicitatiebutton.

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is niet gewenst.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier