Afstudeerstage werktuigbouwkunde bij een internationaal ingenieursbureau!
Edison Projectmanagement B.V.
Nijmegen, NL
4 dagen geleden

Functieomschrijving

Samen met een internationaal gerenommeerd ingenieursbureau zijn we op zoek naar een Werktuigbouwkundige afstudeerder die goed is en het vooral ook leuk vindt om bezig te zijn met engineering en ontwerpen.

Tijdens deze afstudeerstage is het namelijk de taak voor de afstudeerder om verschillende Shell / tube warmtewisselaars te gaan ontwerpen variërend in capaciteit en hierover verslaglegging te doen.

De functie :

Voor de opwerking van biogas naar vloeibaar methaan via een cryogeen proces wordt een groot aantal warmtestappen gebruikt.

Voor dit proces wordt weer een groot aantal warmtewisselaars gebruikt. Om deze technologie optimaal in de markt te kunnen zetten, moet het procestechnisch ontwerp van de warmtewisselaars worden gestandaardiseerd.

Het doel van deze afstudeerstage is dan ook om een standaardisatie aan te brengen voor de warmtewisselaars voor capaciteiten variërend van 100 tot 2500 Nm3 / hr.

Aan jou is het dus de taak om de verschillende Shell / tube warmtewisselaars te gaan ontwerpen variërend in capaciteit. Naast het ontwerpen van deze warmtewisselaar ga jij hierover ook verslaggeving doen om er zo in een later stadium een standaardisatie aan te kunnen geven.

Vind jij het leuk om op de ontwerpafdeling van een grote organisatie aan de slag te gaan? Dan is deze afstudeerstage zeer geschikt voor jou.

Het ingenieursbureau heeft daarnaast aangegeven dat als de opdracht goed wordt vervuld er een vaste functie voor jou in het verschiet ligt.

Werkzaamheden die je tijdens je stage zal gaan uitvoeren zijn :

 • Het ontwerpen van de verschillende warmtewisselaars variërend in capaciteit;
 • Verslaglegging hierover doen.
 • Functie eisen Afstudeerstage werktuigbouwkunde bij een internationaal ingenieursbureau!

 • Zelfstandig
 • Eigen Initiatief
 • Durf hebben om dingen aan te pakken
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier