Assistent-Accountant Audit
KRC Van Elderen accountants
Zwolle
3 dagen geleden

Wat ga je doen?

In deze functie voer je controleopdrachten uit, coach je de junior assistenten en adviseer je klanten. En daar kun je heerlijk je ei in kwijt, want bij KRC Van Elderen krijg je ruimte en vrijheid om je functie zelf in te richten.

Je ziet kansen en pakt die ook. Zowel voor jezelf als voor je klanten. En heb je goede ideeën om het werk beter of leuker te maken?

Dan horen we die graag.

Wie zoeken we?

Iemand die altijd gaat voor een goed resultaat. Onderaan de streep, maar ook daarboven. Je geeft proactief advies en hebt een goed oog voor de mensen achter de organisatie.

Je hebt ambitie om te groeien en je weet van doorpakken, ook in hectische periodes. Belangrijk is dat je integer bent, objectief en kritisch, want je dient het publieke belang.

Oh ja, we zijn een superleuk en hecht team dus humor en gezelligheid is altijd welkom.

In je cv lezen we graag dat je een opleiding hbo Accountancy, wo Accountancy of postmaster RA hebt afgerond. Daarnaast heb je minimaal twee jaar ervaring in de controlepraktijk.

Wat bieden wij jou?

Heel veel. Om te beginnen met een goed salaris. En natuurlijk mooie secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een auto, telefoon, laptop van de zaak en een boel vakantiedagen.

Daarnaast willen we dat jij met veel plezier naar je werk gaat. Daarom hebben we veel aandacht voor je werk-privé-balans en heb je ruime mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Zowel persoonlijk als vakinhoudelijk. En hadden we al verteld dat je ontzettend leuke collega’s krijgt? Bij deze.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier