Adviseur Crisismanagement
Veiligheidsregio Haaglanden
en Haag, Zuid-Holland
2 dagen geleden

Wat ga je doen en waarom?

Professioneel crisismanagement betekent voorbereid zijn op situaties die zich bijna altijd onverwacht voordoen. In het team crisismanagement zorgen we er daarom voor dat onze plannen up to date zijn, onze informatievoorziening adequaat en dat er goede afspraken zijn over de samenwerking met bijvoorbeeld gemeenten, hulpdiensten en andere veiligheidsregio’s.

Als adviseur crisismanagement bevind je je in het hart van de multidisciplinaire processen die aan deze preparatie ten grondslag liggen.

Je adviseert over brede vakinhoudelijke vraagstukken rondom crisisbeheersing, denk bijvoorbeeld aan terrorismegevolgbestrijding, de lessen uit Covid-19, informatiemanagement of de meldkamer.

Jouw aandachtsgebied is met name de verdere professionalisering van de samenwerking, je onderhoudt contacten met (landelijke) netwerken en de vakraden, met als doel om de kennis en kwaliteit binnen de Veiligheidsregio Haaglanden te vergroten.

Je neemt jouw bevindingen mee in effectieve plannen en uitstekende adviezen voor je eigen team en het multidisciplinair managementteam.

Als adviseur werk je daarnaast met een grote mate van zelfstandigheid aan projecten van verschillende omvang en complexiteit.

Je kan binnen de projecten verschillende rollen aannemen. Zo lever je een belangrijke bijdrage aan een deskundige, 24 / 7 parate organisatie die maximaal is voorbereid op crisissituaties.

Wie ben jij?

Door je goede analytische vaardigheden, aanstekelijke enthousiasme en je scherpe oog voor ieders belang weet je mensen binnen en buiten de organisatie te motiveren om bij te dragen aan multidisciplinaire samenwerking.

Jij denkt vanuit netwerken, hoe deze elkaar kunnen versterken en je creëert en onderhoudt daarvoor makkelijk relaties. Je hebt gevoel voor complexe organisaties en kunt op verschillende niveaus adviseren.

Functie-eisen

 • Een HBO werk- en denkniveau;
 • Affiniteit met het veiligheidsveld, in zowel de voorbereidende (koude) fase als ten tijde van crises (warme fase);
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk).
 • Wat krijg je van ons?

  Een functie waarbij je met een grote mate van zelfstandigheid werkt aan beleid van verschillende omvang en complexiteit en zichtbaar bijdraagt aan de professionaliteit van ons crisismanagement.

  Je hebt hierbij verschillende rollen, van ontwikkelen, adviseren, initiëren en stimuleren. Een afwisselende, verbindende en vernieuwende baan dus.

  Ook krijg je :

 • Een salaris van maximaal €4.494,- bruto per maand (schaal 10) bij een fulltime aanstelling;
 • De VRH biedt een tijdelijke aanstelling voor de duur van 1 jaar. Bij voldoende en volledig functioneren wordt de tijdelijke aanstelling opgevolgd door een vaste aanstelling;
 • Een 36-urige werkweek, met ruimte om compensatieverlof op te bouwen;
 • Opname in het ABP-pensioenfonds en een maandelijkse bijdrage aan de ziektekostenverzekering;
 • Een individueel keuzebudget (IKB) dat je naar je eigen wens kunt inzetten voor extra verlof, salaris, opleidingen, de aanschaf van een fiets, een abonnement op de sportschool of waar jouw hart ook maar naar uitgaat;
 • De mogelijkheid om in de toekomst een operationele functie uit te oefenen binnen de veiligheidsregio.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier