Vestigingsmanager
Headhuntersteam Leeuwarden
Eindhoven, NL
4 dagen geleden

Bedrijfsprofiel

Headhuntersteam houdt zich al sinds 1998 bezig met het werven & selecteren, hunten en detacheren van getalenteerde technische, finance en management kandidaten op HBO en Academisch niveau ! Wij zijn NEN 4400-1 gecertificeerd en ingeschreven bij SNA.

Ontstaan in Groningen vanuit de gedachte dat werken leuk moet zijn. Een open deur ? Vanzelfsprekend ! Toch geloven wij hier in.

Doen waar je goed in bent en hier plezier aan beleven. Leidend hierin is luisteren naar de wensen van onze kandidaten en opdrachtgevers.

Onze Noordelijke nuchterheid zit in ons DNA. Met anderen woorden : duidelijk zijn, afspraken nakomen, hard werken en last but not least "JA" we zijn wat eigenwijs.

Inmiddels doorgegroeid naar een organisatie met 6 kantoren in Nederland. Groei ontstaat vanuit ambities en ergens goed in willen zijn.

Niet vanuit een gedachte de grootste te willen worden maar wel de beste. Dagelijks willen wij het verschil maken.

Als intermediair houden wij ons dagelijks bezig met de ideale match tussen enerzijds de ambities en mogelijkheden van onze kandidaten en anderzijds de specifieke eisen die onze opdrachtgever aan een bepaalde vacature heeft gesteld.

Headhuntersteam heeft vestigingen in : Amsterdam; Rotterdam; Groningen; Leeuwarden; Eindhoven en Zwolle.

Bedrijfscultuur

Headhuntersteam is een dynamische en informele organisatie. Onze organisatie kan worden gekenmerkt als betrokken, kritisch en proactief.

Kenmerken die zich vertalen in : serieuze interesse in mensen, scherpe analyse in ambities en personele vraagstukken van opdrachtgevers en 'last but not least' een snelle effectieve marktgerichte werkwijze.

Over de functie

Ben jij op zoek naar een functie met ruimte voor eigen inbreng, verantwoordelijkheid en ondernemerschap? Voor de vestiging Eindhoven, zijn we op zoek naar een Vestigingsmanager.

De vestigingsmanager is het 1e aanspreekpunt voor ons kantoor te Eindhoven. In deze rol zet je de lijnen uit binnen ons kantoor en heb je een coachende leidende rol binnen het team.

Naast de dagelijkse aansturing draag jij de verantwoordelijkheid voor een eigen vakdiscipline die je gaat onderhouden en verder uit gaat bouwen.

Vanuit je management rol heb je frequent overleg met de directie m.b.t. voortgang, acties en koersbepaling.

De consultants werving & selectie en detachering binnen Headhuntersteam kennen een veelzijdige rol. Een term binnen het recruitment vak is 360 Consultant .

Hiermee wordt bedoeld dat een werknemer het gehele bemiddelingsproces beheert. Van het zoeken, interviewen en voorstellen van kandidaten bij opdrachtgevers tot het acquireren, bezoeken en uitzetten van vacatures voor opdrachtgevers.

De marktbewerking aan twee zijden vergt inspanning en geduld. Een gelukje heb je wel, onze klantenportefeuille is gigantisch! Hierdoor ligt de focus van onze consultants werving & selectie en detachering niet alleen op new business binnenhalen maar juist op het opbouwen en waarborgen van lange termijn relaties.

Dit is de perfecte rol voor mensen die graag zelfstandig werken en ondernemend van aard zijn!

Kortom : Houd jij van uitdaging en denk jij succesvol te worden binnen een hectische arbeidsmarkt? Solliciteer op deze vacature en overtuig ons van jouw kunnen!

Heb je nog aanvullende vragen? Aarzel niet en neem contact met ons op.

Functie eisen

 • HBO / WO opleiding, bijvoorbeeld richting CommerciĆ«le Economie, HR of
 • Bedrijfskunde

 • Bij voorkeur werkervaring opgedaan in de sales of binnen de recruitment branche
 • Competenties :
 • Gedreven
 • Zelfstandig
 • Noord-Brabant Vast N.o.t.k.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier