Product Manager Hygiëne (32-40 uur)
MS Schippers
Bladel
6 dagen geleden

MS Schippers

MS Schippers ontwikkelt zich sterk in de internationale veehouderij en heeft de ambitie om op het gebied van preventief gezondheidsmanagement een integrale aanpak aan te bieden.

Door het leveren van kwalitatief hoogwaardige en innovatieve hygiëneproducten in combinatie met goed onderbouwd advies wil MS Schippers dé preferred partner zijn voor professionele veehouders.

We zijn een bedrijf met een bewezen verleden en kansrijke toekomst. We staan bekend om onze no-nonsense mentaliteit en ons innovatief karakter.

We groeien. En dat doen we natuurlijk graag met collega’s die goed bij ons passen.

Team R&D

Als Product Manager Hygiëne maak je onderdeel uit van het R&D team (met 13 collega’s). Samen zijn we continu bezig met het ontwikkelen van innovatieve concepten en producten voor de veehouderij.

We werken nauw samen met kennisinstellingen, bedrijven en klanten om bestaande producten te verbeteren en nieuwe producten te ontwikkelen.

MS Schippers beschikt over eigen productiefaciliteiten. De producten die we daar maken spelen een cruciale rol binnen onze visie op het realiseren van een schone leefomgeving met schoon drinkwater binnen de veehouderij.

De focus ligt hierbij op rundvee, varkens en pluimvee, maar wel in een internationale context.

Verhuizing van Bladel naar Hapert

Op dit moment is ons hoofdkantoor te vinden in Bladel. Echter, vanwege de forse groei gaan we samen met ons logistiek centrum SLS Schippers (nu gevestigd in Lommel, België) in de eerste helft van 2021 verhuizen naar het Kempisch Bedrijvenpark in Hapert.

Het perceel is zo’n 40.000 vierkante meter groot en ligt pal naast de A67. Dus bereid je voor op de verhuizing naar dit spiksplinternieuwe pand.

Meer weten over de nieuwbouw in Hapert?

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier