Adviseur Leren en Ontwikkelen
Sensire
Zutphen
2 dagen geleden

Wat ga je doen?

Als Adviseur Leren & Ontwikkelen binnen het team ga je aan de slag met het analyseren van leervragen, het schrijven van voorstellen en adviezen, het uitzoeken van een trainingsaanbod, het ontwerpen en ontwikkelen van leerinterventies, het beantwoorden van teamvragen en nog veel meer.

Het scala aan werkzaamheden doet een beroep op de volle breedte van jouw L&O expertise!

Wie ben jij?

In het hechte team, waarbinnen de collega’s klankbord en sparringpartner voor elkaar zijn, wordt een flexibele en daadkrachtige collega gezocht.

Door een mix van pragmatisme, organisatiesensitiviteit en analytisch vermogen lever jij toegevoegde waarde aan het team en de organisatie.

Prioriteiten stellen, hoofd- en bijzaken scheiden en continu verbinding zoeken zijn hierin van groot belang. Als adviseur ondersteun je professionals maximaal in het leren en ontwikkelen.

Verder laat jij je graag uitdagen door complexe vraagstukken en beweeg jij mee in de dynamiek van de organisatie die continu in beweging is.

Je hebt aandacht voor zowel proces als product en kan het geheel goed overzien. Ervaring in de VVT-sector is hierbij een belangrijke pré.

 • Praktische zaken;
 • Om aan de slag je kunnen als Adviseur Leren & Ontwikkelen vragen wij een aantal praktische zaken van jou :

 • Een HBO / WO opleiding afgerond op het gebied van opleidingskunde of onderwijskunde;
 • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden voor het adviseren van teams en management, het opstellen van voorstellen en het onderhouden van een intern en extern netwerk;
 • je schakelt makkelijk tussen de verschillende werkzaamheden, rollen en projecten;
 • je staat stevig in je schoenen;
 • je kan een verklaring van goed gedrag overleggen.
 • Zo zorgen wij voor jouw werkgeluk

  Wij bieden jou een uitdagende en veelzijdige functie bij één van de grootste en meest dynamische zorgorganisaties van de Achterhoek.

  Een functie met betrokken collega’s, vrijheid om zaken op te pakken en ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën.

  De functie van Adviseur Leren & Ontwikkelen valt in de schaal FWG 55 (€2621,81 / €4161,92, exclusief 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering) conform de cao VVT.

  Afhankelijk van de ervaring die je meebrengt bepalen we de exacte hoogte van jouw salaris. Wij bieden een contract van 24 tot 36 uur per week en gaan hierover graag met je in gesprek qua wensen en mogelijkheden.

  De werkdagen (op kantoor en / of thuis) bepalen we in overleg. Uiteraard faciliteren we je met de nodige middelen. In principe is de standplaats voor team L&O Zutphen.

  Je krijgt bij aanvang een contract voor bepaalde tijd voor 1 jaar. Met uitzicht op verlenging.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier