trailermonteur (Bos Trailerservice)
Covebo
Barneveld Gelderland, NL
1 minuut geleden

Ben jij de trailermonteur die wij zoeken?

Je nieuwe baan

Als trailermonteur ben jij verantwoordelijk voor alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden aan trailers. het kan dus zijn dat je in de ochtend een luchtbalg moet vervangen, vervolgen de remmen vervangen en in de middag heb jij een elektrische storing te verhelpen.

Ook kan het voorkomen dat je werkzaam bent aan een nieuwe carrosserie. Geen dag is dus hetzelfde en het bedrijf biedt je alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Je werkt van maandag t / m vrijdag en soms ook een zaterdagochtend.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het onderhoud van trailers. Je kan hier voor alle onderhoudswerkzaamheden aan trailers terecht!

Wat we jou bieden

Onze opdrachtgever biedt je een baan voor lange tijd in een gezellig team waarin iedereen voor elkaar klaar staat. Bij goed functioneren volgt een dienstverband bij onze opdrachtgever.

Het salaris is afhankelijk van je leeftijd, diploma s en natuurlijk je ervaring in een soortgelijke functie.

Wat we verwachten

Voor deze functie als trailermonteur is het belangrijk dat je fysiek in goede gesteldheid bent, gemotiveerd bent en voor langere tijd aan de slag wil.

Ervaring als trailermonteur is niet nodig, dit gaan ze je allemaal leren. Het is wel belangrijk dat je gevoel voor techniek hebt en enige ervaring hebt in monteurs werkzaamheden.

Dit kan bijvoorbeeld ook zijn dat je in je vrije tijd veel aan auto s sleutelt.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier