KNF-laborant kind en volwassen
HagaZiekenhuis van Den Haag
Den Haag, Zuid Holland
2 dagen geleden

Jouw nieuwe baan

Als KNF-laborant in het HagaZiekenhuis hoef je je geen dag te vervelen : je hebt een breed takenpakket aan taken en voert verschillende soorten onderzoeken uit.

 • Dat doe je niet alleen bij volwassenen, maar ook bij onze jonge patiëntjes in het Juliana Kinderziekenhuis. De onderzoeken die je zelfstandig gaat uitvoeren zijn;
 • autonoom functie onderzoek (AFO), Duplex, electronystagmografie (ENG), EEG, emboliedetectie, EMG, diverse EP’s (zoals; BAEP’s, MEP, VEP en ERG), slaaponderzoeken, TCD / TC Duplex en zenuwechografie.

  Maar daar blijft het niet bij! Het HagaZiekenhuis heeft een van de grootste IC’s van Nederland, waardoor je ook regelmatig een EEG- en SEP-onderzoek op de Intensive Care uitvoert.

  Daarnaast vervul je een belangrijke rol bij intra-operatieve neuromonitoring bij carotis operaties en afhankelijk van jouw expertise en interesse bij monitoring van spinale wervelkolom / ruggenmerg-operaties.

  Ben je op zoek naar afwisseling? Dan zit je bij ons dus duidelijk goed!

  We vinden het enorm belangrijk om je ruimte voor groei en ontwikkeling te geven. Daarom bieden we je mogelijkheden om in jezelf te investeren en jezelf te ontwikkelen door middel van nascholing.

  Je kunt bijvoorbeeld de aan de volgen. Ook krijg je de vrijheid om zelfstandig vorm te geven aan je eigen ontwikkeling, bijvoorbeeld door je te specialiseren in een van de verschillende KNF-onderzoeken.

  Ook ontwikkelen op de afdeling vinden we erg belangrijk. Daarom is het uitvoeren van KNF-onderzoeken niet het enige wat je gaat doen in jouw functie als laborant.

  Je zal tevens een (waardevolle) bijdrage gaan leveren aan het verbeteren van de organisatorische en logistieke processen op onze afdeling.

  Hierbij kan je denken aan alles wat te maken heeft met apparatuur, planning, voorraadbeheer, hygiëne etc. Alles om onze patiënten de optimale zorg te kunnen bieden!

  Ben je nieuwsgierig geworden naar onze afdeling en ons ziekenhuis? Maak gerust een afspraak om een dag(deel) mee te lopen en sfeer te komen proeven! In deze video laat KNF-laborant Babiche je alvast zien hoe haar werk in ons ziekenhuis eruitziet :

  Het team en jouw rol in het team

  Als KNF-laborant kom je terecht binnen een klein, professioneel team van (leerling)laboranten, KNF-artsen en KNF-arts-assistenten.

  Het contact onderling is informeel en laagdrempelig, een ieder kan bij elkaar aankloppen en we weten elkaar makkelijk te vinden.

  Binnen onze afdeling Klinische neurofysiologie voer je ook multidisciplinaire onderzoeken uit, waardoor je tevens nauw samenwerkt met andere afdelingen binnen het HagaZiekenhuis.

  Denk hierbij aan de Intensive Care, Neurochirurgie, KNO en Plastische chirurgie. En vergeet de hechte samenwerking met het Juliana Kinderziekenhuis niet!

  Bedrijfsinformatie

  Waarom het HagaZiekenhuis?

  Het HagaZiekenhuis is een topreferent ziekenhuis waar je (nagenoeg) alle KNF-onderzoeken tegenkomt tijdens je werk.

  Het Juliana Kinderziekenhuis is onderdeel van het HagaZiekenhuis en is het enige niet-academische kinderziekenhuis in Nederland, je vindt hier alle specialismen onder één dak, dus ook de KNF.

  Je werkt dus zowel met volwassenen áls met kinderen.

  Er zijn enorm veel mogelijkheden voor groei en (zelf)ontwikkeling, bijvoorbeeld door specialisatie in specifieke KNF-onderzoeken.

  Je komt te werken in een hecht team waarin iedereen voor elkaar klaarstaat.

  Wat breng jij mee?

  Je bent gediplomeerd KNF-laborant

  Je kan je vinden in een flexibel werkrooster (oproep- en weekenddiensten)

  Naast een enorme passie voor je vak en berg enthousiasme beschik je ook over een gezonde dosis leergierigheid : je wil jezelf altijd blijven ontwikkelen en draagt graag bij aan de ontwikkeling van anderen.

  Op onze afdeling worden er namelijk zowel leerling-laboranten als AIOS KNF / Neurologie opgeleid; iets waar jij je met plezier mee bezighoudt! Als KNF-laborant ga je bij ons met zowel onze jongste patiëntjes als onze volwassen patiënten werken.

  Gelukkig heb jij altijd je babbeltje klaar en ga je met iedereen goed om, ongeacht hun leeftijd!

  Arbeidsvoorwaarden

  Hier kun je op rekenen

  Je kunt rekenen op :

 • Een dienstverband van 24 tot 36 uur, je werktijden en -dagen zijn in overleg.
 • Een salaris van minimaal € 2.526,- tot maximaal € 3.774,- bruto per maand (), op basis van een 36-urige werkweek conform de .
 • 8,33% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering naast je salaris. Je bouwt tevens een goed pensioen op bij .
 • Een contract voor onbepaalde tijd bij werkgever HagaZiekenhuis bij wederzijdse tevredenheid na een proefperiode van twee maanden.
 • Werken in het beste topklinische ziekenhuis van de regio; landelijk staan wij in de top 10 van beste topklinische ziekenhuizen.
 • Uitstekende bereikbaarheid; bus- / tramhalte Leyenburg bevindt zich voor de deur en je ov-kosten worden tot 50% vergoed.
 • Je auto parkeren en fiets stallen kan uiteraard in onze overdekte garage.

  Als HagaZiekenhuis begrijpen we : je kunt pas goed voor een ander zorgen, als je zelf lekker in je vel én in je werk zit.

  We helpen je daarom om energie te blijven krijgen van wat je doet. Met :

 • Onze HagaAcademie : hier vind je een gevarieerd aanbod aan onderwijs en opleidingen en word je begeleid bij je leerproces.
 • Oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons heel normaal.

 • vind je de juiste steun, tips en activiteiten om je veerkracht te behouden. Omdat werken in de zorg is soms onvoorspelbaar is.
 • Onze fietsregeling, waardoor je op een goede (elektrische) fiets fluitend naar je werk fietst én profiteert van fiscaal voordeel.
 • en nog meer HagaHappiness zoals korting op cultuur, het HaGala en werken op een steenworp van het strand!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier