Backoffice medewerker Zonne-energie 32-40 uur
Hoppenbrouwers Techniek
Kaatsheuvel, NL
1 dag geleden

Dit ga je doen

Afspraken met klanten inplannen voor onze adviseurs van de afdeling.Je koppelt accuraat en proactief terug aan onze afdeling.

Je bent verantwoordelijk voor een klantvriendelijke afhandeling van alle binnengekomen telefoontjes en mails.Factureren en het opstellen van offertes en onderhoudscontracten.

Hierop kun je rekenen bij Hoppenbrouwers

Veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Voor alles toestemming vragen aan je leidinggevende? Dat hoeft bij ons niet. Je werkt in een zelfsturend team waarin ondernemerschap en eigen initiatief gewaardeerd worden.

Een informele werkomgeving met korte lijntjes. Alle deuren staan voor je open en in veel gevallen geldt : één telefoontje of gesprekje met een collega en het wordt geregeld.

Een wekelijkse borrel, personeelsfeesten, Hopcafés, teamuitjes, dartwedstrijden, filmavonden en nog veel meer evenementen met je collega’s.

Zelf kiezen of je reistijd en overwerk laat uitbetalen of inwisselt voor extra vrije tijd. Een jaarlijkse bonus op basis van de winst en functioneren.

Je hebt 25 vakantiedagen en 13 atv-dagen. Een goed salaris dat past bij jouw niveau en wensen.

Jouw doorgroeimogelijkheden

Als je bij Hoppenbrouwers rondloopt, heb je vaak helemaal niet het idee dat we zo’n grote organisatie zijn. Iedereen groet elkaar en er hangt een vertrouwde sfeer.

Toch werken er meer dan 1500 mensen op onze 17 locaties en bij klanten in heel Nederland. En we groeien nog steeds.

Jouw ontwikkelmogelijkheden zijn dan ook bijna onbegrensd. Doorgroeien naar een hogere functie, jezelf specialiseren in een bepaalde markt, werken buiten de deur of juist meer op kantoor, switchen van afdeling : het kan bij ons allemaal.

Op onze kosten kun je opleidingen, cursussen en trainingen volgen om nog beter te worden in jouw vakgebied. Heb je hiervoor boeken, een laptop of ander materiaal nodig?

Ook dat regelen we voor je.

Dit breng je mee

Je bent communicatief vaardig en gestructureerd.Je hebt een klantgerichte en klantvriendelijke houding.Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Je hebt minimaal een MBO 3-diploma of vergelijkbaar niveau in een administratieve / commerciële richting.Kennis van Syntess is een pré.

Je werkt gemakkelijk met de computer en hebt ervaring met de Office pakketten.Je bent 32 tot 40 uur beschikbaar.

Natuurlijk kijken we naar je diploma’s en ervaring. Maar we vinden het nóg belangrijker dat jij je thuis voelt binnen ons bedrijf en plezier hebt in je werk.

Dat jij er echt één van Hoppenbrouwers’ bent. Hiermee bedoelen we dat je graag wilt leren en groeien, klaarstaat voor klanten en collega’s en zelf beslissingen durft te nemen.

Ook als je niet zeker weet hoe iets uitpakt. Ga het maar proberen. Het is geen punt als er een keer wat mis gaat. Dat gebeurt bij ons allemaal wel eens.

Juist door vallen en opstaan groeien we.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier