Werkplaatsmonteur
Yourprofessionals
Almere, NL
6 dagen geleden

Heb jij altijd al de kans gewild om als monteur aan de slag te gaan maar dit nooit gedaan omdat je niet de juiste opleidingsachtergrond of ervaring hebt?

Lees dan vooral verder!

Momenteel ben ik namelijk op zoek naar mensen die een passie hebben voor sleutelen en dit veelal in hun vrije tijd aan auto's, motoren, etc doen.

Altijd al van je hobby je werk willen maken? Lees dan snel verder en reageer!

Organisatie-en afdelingomschrijving

Waar kom je te werken als werkplaatsmonteur?

Deze werkgever is een van de grootste totaalaanbieders van interne logistieke oplossingen ter wereld. Zij bouwen geheel eigen heftrucks die onder andere gebruikt worden in lease, huur, occasions maar doen ook verkoop.

In Nederland hebben zij drie vestigingen, waar in totaal 330 professionals aan het werk zijn. De producten die zij maken worden in alle branches gebruikt, variërend van boer tot havenbedrijven en van recycling tot distributiecentra.

Functieomschrijving

Wat ga je doen als werkplaatsmonteur?

Als Heftruckmonteur ben jij in de werkplaats verantwoordelijk voor het onderhoud, oplossen van storingen en het doen van keuringen aan alle voorkomende trucks, dit varieert van kleine machines tot aan grote dieseltrucks.

Doordat de machines hypermodern zijn krijg je te maken met veel verschillende soorten techniek, waardoor je je niet snel zal gaan vervelen.

Zo kun je onder andere aan de slag met elektrotechniek, hydrauliek, pneumatiek, werktuigbouwkunde en besturingstechnische werkzaamheden.

Profiel

Wat neem je mee als werkplaatsmonteur?

 • Je kijkt vooruit, zodat toekomstige product aanpassingen of veranderende toepassingen blijven voldoen aan de regelgeving
 • Aanbod

  Wat krijg je als werkplaatsmonteur?

 • Een enthousiaste en informele werksfeer
 • Zeer goed marktconform salaris vanuit de CAO Metaal
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen en kansen voor de toekomst
 • Enthousiaste en gedreven collega’s!
 • Premievrij pensioen
 • Een jaar contract waarna je een vaste aanstelling krijgt
 • Heb jij interesse in de functie van werkplaatsmonteur? Reageer dan op deze vacature of neem contact op met Timo Kars op 06 10269712 of per mail op t.kars yourp.nl

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier