Uitdagende functie als (eerste) bedrijfsautomonteur
Regiodienst
Zaandam, Netherlands
5 dagen geleden

Introductie

Ben jij op zoek naar een baan als eerste bedrijfsautomonteur / diagnosetechnicus? Dan zijn wij op zoek naar jou! We bieden een functie binnen een jong, groeiend en dynamisch bedrijf dat werkt met zowel kleine als grote bedrijfswagens, een baan vol met afwisseling en uitdaging!

Organisatie

Onze opdrachtgever heeft meerdere vestigingen in Noord Holland en is officieel VOLVO truck dealer. Ze bieden onderhoud en service aan alle bedrijfswagens van dit soort, en natuurlijk meerdere merken, en kunnen, specifiek aan de wensen van de klant, de wagens aanpassen.

Naast de kennis die men binnen het bedrijf heeft, is ook klantgerichtheid van belang.

Functie

De functie als eerste bedrijfsautomonteur / diagnosetechnicus omvat werkzaamheden zoals onderhoud aan allerlei types bedrijfswagens, aanpassingen aan de bedrijfswagens en flexibel en servicegericht handelen tegenover klanten.

Functie eisen

Van jou als eerste bedrijfsautomonteur / diagnosetechnicus verwachten wij :

 • Opleiding niveau 3 bijvoorbeeld eerste bedrijfsautotechnicus
 • Tenminste rijbewijs B
 • Goede omgang met klanten en collega’s
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit
 • Aanbod

  Wij bieden een uitdagende en afwisselende functie bij een dynamische organisatie. Verder zijn er mogelijkheden om intern door te groeien.

  Er wordt een beloning volgens CAO geboden met prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier