Servicemonteur Elektrotechniek
De Technische Detacheerders
Rotterdam, NL
5 dagen geleden

Bedrijfsomschrijving

Werken bij onze opdrachtgever betekent dat jeterechtkomt in een dynamisch en plezierige werkomgeving metenthousiaste collega’s.

Ze bieden ruimte voor jouw ontwikkeling enondersteunen dat met diverseopleidingstrajecten.

Functieomschrijving

AlsServicemonteur elektrotechniek verricht je zelfstandig onderhouds-en servicewerkzaamheden aan (complexe) installaties van onzeklanten.

Jij onderhoudt, repareert en modificeert elektrotechnischeinstallaties van uiteenlopende aard, stelt deze in bedrijf enregelt ze in, binnen de gestelde tijd en conform aanwijzingen.

Lokaliseert storingen, verhelpt deze en controleert installaties opgebreken of dreigende defecten. Je verzorgt schriftelijkerapportage over uitgevoerd onderhoudswerk en / of storingen en zorgtvoor de benodigde administratie.

Je neemt deel aan storingsdienstensamen met een jong en ambitieus team. Met jouw dienstverlenendeinstelling zorg je samen met het team voor een maximale in- enexterne klanttevredenheid

Functie-eisen

Jebent een servicegerichte probleem oplosser. Geen storing is te geken met al jou kennis ben jij de baas over het probleem.

Je bent hetvisitekaartje van onze opdrachtgever en daar sta je ookvoor.

Bovendien heb jij :

 • Een mbo elektro / installatietechniekafgerond;
 • Ben je zelfstandig;
 • Kun en mag je een auto besturen;
 • Eenflink aantal jaren ervaring in een soortgelijke functie.
 • Arbeidsvoorwaarden

  De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld in de CAO Metaalen Techniek, Pensioenfonds Metaal en Techniek aangevuld met dienseigen regelingen (zoals bedrijfsauto, werkkleding en eencollectieve ziektekostenverzekering) en VOG (Verklaring OmtrentGedrag) kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.

  Interesse? Enthousiast om aan de slag te gaan? Reageer dansnel door middel van de solliciteer button. Heb je vragen of wil jemeer informatie?

  Bel 088-0101300, of stuur een Whatsapp0639203136

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier