Start nu als brandwacht in de regio Zeeland!
Levelplus Safety
Vlissingen, NL
11 uur geleden
source : Uitzendbureau.nl

Bij jou staat veiligheid op de eerste plaats en een beetje verantwoordelijkheid schrikt jou zeker niet af. Jij bent echt iemand op wie mensen kunnen rekenen, flexibel ingesteld en jij beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Wil jij jezelf ontwikkelen op het gebied van veiligheid? Dan is de functie van Toezichthouder Veiligheid jou op het lijf geschreven.

Veel van je toekomstige collega’s zijn omgeschoold uit andere branches zoals detailhandel, zorg, industrie en zelfs onderwijs.

 • Als veiligheidstoezichthouder / brandwacht is het je taak maatregelen te nemen en op te volgen op de scheepswerf of (Petro-)chemische en industrië
 • le fabrieken. Het waarborgen van de veiligheid op plaatsen waar risicovolle werkzaamheden verricht worden staat centraal.

  Daarnaast sta je in voor de veiligheid van jezelf en jouw collega’s. Je werkgebied is divers en veranderlijk, maar boven alles vrijwel geschikt voor iedereen!

  Junior, senior, 50+, starter, re-integratie, ervaren of net een opleiding afgerond? Jij bent welkom bij LevelPlus.

  Klinkt het interessant? Lees dan snel verder!

  Jij hebt / bent :

  Een verantwoordelijk persoon die graag in teamverband werkt, goed kan samenwerken en flexibel is ingesteld.

  Daarnaast kan je ook zelfstandig goed aan het werk.

  Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal en bent fysiek in staat lang te staan en trappen te lopen.

  Jij bent in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.

  Heb jij geen last van hoogtevrees en herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving? Aarzel dan niet en reageer snel!

  Over de werkgever

  Levelplus Safety is een uitzendbureau waar veel medewerkers werkzaam zijn in functies met betrekking tot veiligheid in onder andere havens, scheepswerven, petrochemie en industrie.

  Onze medewerkers zijn onder andere werkzaam in omgeving Rotterdam (Zuid-Holland), Moerdijk (Noord-Brabant) en heel Zeeland.

  Wil jij werken als beveiliger, brandwacht, veiligheidstoezichthouder of MVK-er ben je welkom bij ons team.

  Daarnaast heeft Levelplus veel kandidaten omgeschoold via diverse projecten waarbij er een baangarantie wordt afgegeven hierbij kijken wij niet naar CV maar naar competenties.

  Met name de doelgroep 50+ heeft veel successen geboekt!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier