Marketing Manager
Talpa Network
Amsterdam, NL
3 dagen geleden

Voor de afdeling Marketing & Brands van Talpa TV zijn wij op zoek naar een Marketing Manager (m / v) voor de televisiezenders SBS6, Net5, Veronica en SBS9.

FULL-TIME · AMSTERDAM Hoofdtaken :

 • Bewaken van het profiel en positionering van de merken;
 • Creatieve en innovatieve content strategieën ontwikkelen per doelgroep;
 • Initiëren van ATL en BTL campagnes en activaties voor de merken, televisieprogramma’s en events;
 • Leidende rol in de totstandkoming van de multidisciplinaire campagnes;
 • Operationele executie van merk- en programmacampagnes : opstellen briefing, creëren van concept, doorvertaling naar mediaplan, uitwerking middelen;
 • Bewaken van planning & budget;
 • Strategische samenwerkingsverbanden met mediapartners initiëren en uitvoeren
 • Opstellen best practices / marketing cases.

  Naast strategisch en creatief ben je een conceptueel denker en voel je je als een vis in het water in de dynamiek van de mediawereld.

  Je bent een uitstekende organisator met een commerciële instelling. Je neemt graag het initiatief, bent sociaal en op een prettige manier assertief.

  Je bent een teamspeler en kunt, mede dankzij je hoge mate van flexibiliteit, onder hoge werkdruk nog steeds uitstekende prestaties leveren.

  Je hebt bij voorkeur ervaring met televisie, of ervaring met aan televisie gerelateerde marketingcampagnes. Affiniteit met het medium televisie is een must.

  Wij zoeken een enthousiaste collega met een afgeronde HBO of WO-opleiding op het gebied van marketing, communicatie of media en minimaal 8 jaar relevante werkervaring.

  Wij bieden :

  Een uitdagende en afwisselende functie in een inspirerende omgeving waar geen dag hetzelfde is. Een marktconform salaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden met als standplaats Amsterdam.

  Talpa Network bestaat uit de onderdelen Talpa Events, Talpa TV (o.m. SBS6, Net5, Veronica en SBS9), Talpa Radio (o.m. 538, Sky Radio, Veronica en Radio 10), Talpa Social (Social1nfluencers), Talpa Digital (o.

  m. KIJK, JUKE en VoetbalTV) en de e-commerce divisie (o.m. VakantieVeilingen, Actievandedag en Ticketscout). Deze onderdelen worden ondersteund door Talpa Media Solutions, Talpa Platform en Talpa Creative.

  Met dit netwerk is het Nederlandse multimediabedrijf meer dan relevant voor de consument en de adverteerder.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier