Verzorgende IG parttime
USG - Start People
Gaanderen, NL
18 uur geleden

Bedrijfsomschrijving

Iedereen wil toch zo lang mogelijk in zijn / haar eigen omgeving blijven leven en wonen? Gelukkig is dit, met de noodzakelijk zorg, veelal mogelijk voor de cliënten van de organisatie.

Leven zoals u wilt', dat is de belofte die de organisatie aan haar cliënten doet. Als Helpende ben je een belangrijk onderdeel in het leven van de cliënt, en draag je samen met jouw collega’s bij aan het geluk van de cliënt.

Dat geen dag hetzelfde is, en de persoonlijke connectie met de cliënt maken het werk als Helpende bij onze organisatie zo leuk.

Wij hebben al veel medewerkers blij gemaakt met een functie binnen deze organisatie, en het komt dan ook regelmatig voor dat (indien de mogelijkheid er is) de medewerker ervoor kiest om in dienst te treden bij onze opdrachtgever.

Dat is een fantastisch compliment voor ons, maar zeker voor deze organisatie!

De organisatie heeft vele locaties in (onder andere) de provincie Gelderland en is daarmee onmisbaar in de ouderenzorg

Het werkgebied ligt in omgeving Gaanderen, dit is heel makkelijk te bereiken vanaf bijvoorbeeld Arnhem, Doetinchem of Zutphen

Functieomschrijving

Heb jij een passie voor de zorg en zet jij je als verzorgende IG graag in om anderen te helpen? Kun jij goed zelfstandig werken maar is in teamverband werken ook geen probleem?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor een locatie in Gaanderen zijn wij op zoek naar een verzorgende ig voor 24 uur per week. We zoeken iemand die beschikbaar is tot eind september.

Als verzorgende IG coördineer en observeer je de zorg rondom cliënten. Daarnaast heb jij plezier in het onderhouden van contacten met cliënten, familie, vrijwilligers en jouw collega’s.

Samen met je collega's verzorg, begeleid en ondersteun je de bewoners. Je biedt de bewoners ADL-zorg en houdt het lichamelijk welzijn van cliënten in de gaten.

Observeren en signaleren zijn erg belangrijk in jouw functie. Je voelt je zeker in het uitvoeren van voorbehouden handelingen op het niveau van een verzorgende IG.

Denk aan subcutaan en intramusculair injecteren, toedienen van zuurstof en sondevoeding, katheteriseren en wondverzorging.

Functie-eisen

 • Je hebt een MBO-diploma verzorgende IG (VIG)
 • Je bent per direct parttime beschikbaar voor 24 uur per week
 • Je bent flexibel inzetbaar en vind het niet erg om op wisselende tijden te werken.
 • Je bent empathisch en voelt je betrokken bij de bewoners, hun mantelzorger(s) en / of familie.
 • Je bent alert, komt in actie en vraagt om hulp bij andere zorgverleners wanneer dit nodig is.
 • Je bent betrouwbaar, zorgzaam en bekwaam
 • In het bezit van een VOG (of bereid deze aan te vragen)
 • Arbeidsvoorwaarden

 • Een CAO conform salaris, functieschaal 35 CAO VVT (minimaal €1.902,93 en maximaal €2.692,76) o.b.v. 36 uur per week
 • Je krijgt een tijdelijk dienstverband tot oktober waarbij er mogelijkheden zijn om, bij wederzijdse tevredenheid, in dienst te treden bij onze opdrachtgever
 • Je reiskosten vergoeden we conform de cao VVT, en je hebt recht op vakantiegeld, vakantiedagen en onregelmatigheidstoeslagen.
 • Een ruim aanbod aan trainingen en opleidingen om je verder te ontwikkelen.
 • Je werkt samen met bevlogen collega’s;
 • Je ontvangt veel dankbaarheid en warmte van de bewoners
 • Enthousiast geworden na het lezen? Klik dan snel op de 'solliciteer direct' button. Sluit je opleiding aan bij wat wij zoeken, dan bellen wij jou binnen 48 uur om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek! Heb je vragen na het lezen van deze vacature?

  Bel dan gerust naar 088-0045802.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier