Magazijn Medewerker (3 ploegen)
Logistic Force
Den Bosch, NL
8 uur geleden
source : Uitzendbureau.nl

Voor onze opdrachtgever in Zaltbommel zijn wij per direct op zoek naar een aantal magazijnmedewerkers voor werkzaamheden in 3 ploegen.

Vind jij het fijn om fysiek bezig te zijn en samen met je collega's naar een mooi resultaat toe te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees hieronder snel verder en vergeet niet te reageren!

WAT GA JE DOEN?

Onze opdrachtgever is een groot logistiek bedrijf in Zaltbommel. Het is een stabiel en zeer informeel bedrijf waar hard gewerkt moet worden, maar waar ook veel gelachen wordt.

Ze zijn er nu op zoek naar een aantal medewerkers voor de expeditie afdeling en in deze functie ben je verantwoordelijk voor het zo goed en optimaal mogelijk laden van de vrachtwagens.

De producten worden door de orderpickers op de afdeling aangeleverd en het is aan jou de taak om producten op pallets en rolcontainers te stapelen, zodat ze daarna in de vrachtwagens geladen kunnen worden.

Bij het bedrijf vergelijken ze deze baan weleens met het computerspelletje "Tetris". Bij dit computerspel uit de jaren 80 was het doel om verschillende blokjes op de juiste manier in elkaar te laten vallen, zodat je mooie lagen in het scherm te zien kreeg.

In deze baan is dit precies hetzelfde. Jij zorgt ervoor dat de producten op de juiste manier opgestapeld worden, zodat er niet van de pallet valt als een chauffeur een keer een scherpe bocht moet maken.

 • Dit werk doe je voornamelijk handmatig en bij de zwaardere producten kun je gebruik maken van elektrische karretjes of de hulp van één van jouw collega'
 • s. Het is een uitdagende en fysieke baan waarbij je de hele dag lekker bezig bent.

  Op deze afdeling wordt gewerkt van maandag tot en met vrijdag. Hierbij werken ze in een 3 ploegen systeem met de volgende werktijden :

  09 : 00 - 18 : 00 uur

  15 : 00 - 00 : 00 uur

  20 : 00 - 05 : 00 uur

  Deze diensten wisselen om de week.

  Het startsalaris voor deze functie staat op €10,95 bruto per uur, maar het mooie daarbij is dat er een toeslag van 25% op ieder gewerkt uur van kracht is.

  Daarmee komt het bruto uurloon in totaal op €13,69. Daarnaast worden de reiskosten (á €0,14 per kilometer) aan je uitbetaald.

  Er zijn op dit moment 2 opties binnen deze afdeling. Zo kan je voor de lange termijn aan de slag. Je hebt dan uitzicht op een contract bij het bedrijf zelf.

  Daarnaast kan je ook tijdelijk aan de slag. De werkzaamheden lopen dan tot minimaal september. Dit is dus een mooie optie als je tijdens je zomervakantie lekker aan de slag wil of gewoon open staat voor een tijdelijke functie.

  WAT MOET JE IN HUIS HEBBEN?

 • Een positieve houding, je hebt zin om te werken!
 • Fysiek zeer fit zijn! Je stapelt, sjouwt en loopt tijdens de hele dienst.
 • Je bent flexibel, net als jouw werktijden! We kunnen jou eigenlijk overal neerzetten, jij past je wel aan.
 • Enige logistieke ervaring hebben.
 • Zelfstandig kunnen werken, maar ook in een team goed kunnen functioneren.
 • Beschikken over eigen vervoer (niet voor alle diensten is het OV te gebruiken).
 • HOE WE JE TERUGBETALEN?

  Om te beginnen met een goed startsalaris. Dit staat namelijk op €10,95 + 25% toeslag per uur. Dit maakt een totaal van €13,69 eerlijk salaris.

  Het is op termijn mogelijk om verder te groeien qua salaris.

  Daarnaast staan we bij Logistic Force altijd voor je klaar en ben je altijd welkom voor vragen of andere zaken!

  Klinkt goed toch? Gewoon solliciteren dus!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier