BIM Modelleur / Werkvoorbereider
Van Wijnen
Breda, Noord-Brabant
4 dagen geleden

Bij ons profiteer je van het beste van twee werelden. Enerzijds werk je bij één van de grootste specialisten van het land met alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Anderzijds kom je bij een hechte club mensen uit de streek. De taal is lokaal, de sfeer is lokaal, de humor is lokaal : er wordt veel gelachen.

Korte lijnen, efficiency, inventiviteit, maatwerkoplossingen : daar houden we van en onze klanten ook. Het maakt ons trots dat we zo kunnen bijdragen aan iets goeds voor de leefomgeving en economie van Brabant en Zeeland.

Jij komt terecht op onze vestiging in Breda. De vestiging bestaat uit een gedreven team dat actief is in zowel de nieuwbouw (woning- en utiliteitsbouw) als bestaande bouw.

Iedere stroom heeft zijn eigen specialisme en specialisten. Samen realiseren we jaarlijks mooie projecten.

Van Wijnen is een World-class Workplace Een 7,9 voor werkgeverschap, een 8,2 voor betrokkenheid, een 7,9 voor bevlogenheid.

Van Wijnen heeft het keurmerk World-class Workplace van Effectory en behoort tot de beste werkgevers van Nederland. Daar zijn we trots op.

Wat je doet :

Als BIM Modelleur / Werkvoorbereider ben jij dé BIM expert binnen het projectteam. Vanaf de beginfase van het project ben jij nauw betrokken en zorg jij ervoor dat het schetsontwerp, welke veelal vanuit onze eigen Projectontwikkeling Zuid voortkomt, wordt vertaald naar een BIM Model in Revit.

Hierbij ligt de focus op de volledigheid en juistheid van het 3D model, want alle partijen gaan met jouw model werken.

Je coördineert samen met jouw collega’s de uitvoeringstekeningen en modellen, toetst de modellen op toepasbaarheid, kwaliteitseisen en uitvoerbaarheid.

Daarnaast ben je inhoudelijk verantwoordelijk voor de kwaliteit van het BIM model. Naast de uitwerking van het model ben je nauw betrokken bij het proces, jij neemt namelijk ook de werkvoorbereiding van het project voor jouw rekening.

Op deze manier draag jij bij aan de optimalisatie van diverse projecten in onze regio.

Kort samengevat : een rol vol uitdagingen en ontwikkelingsmogelijkheden waarin jij je in de volledige breedte van het project inzet om samen met het team mooie resultaten te behalen.

Wat je brengt :

Jij bent een ondernemende, gedreven en leergierige professional die klaar is voor een volgende stap in jouw carrière. Op het gebied van modelleren heb jij inmiddels jouw sporen al verdiend en naast jouw afgeronde bouwkundige HBO opleiding beschik jij dan ook minimaal 3 jaar relevante werkervaring.

Dit mag ook ervaring zijn bij een architectenbureau, verder ontwikkelen in jouw werkvoorbereiding-skills kan je ook bij ons.

Wij nemen jou graag mee in ons vakgebied als ontwikkelende bouwer.

Wat je krijgt :

Wat je overal binnen Van Wijnen proeft, is de ambitie en bevlogenheid van uiteenlopende specialisten die samen iets bijzonders willen neerzetten.

Mensen die elkaar vanuit hun eigen discipline niet alleen aanvullen maar ook inspireren om out-of-the-box te denken. De saamhorigheid is groot, binnen en buiten het werk.

Er wordt formeel en informeel veel georganiseerd, personeelsverenigingen zijn erg actief, partners en gezin worden niet vergeten.

We geven je de ruimte om naast het werk maatschappelijk bezig te zijn. Bovendien geven we je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen met behulp van opleidingen, workshops en coachingstrajecten.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier