Verpleegkundige | Parttime | Ouderenzorg
Aethon
Amsterdam, Noord-Holland
3 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Ben jij een Verpleegkundige en ligt jouw hart in de zorg? Ben je op zoek naar een baan waarin jij jezelf zowel professioneel als op persoonlijk vlak kunt ontwikkelen?

Wil je ervaring op doen bij verschillende zorglocaties, maar wel de zekerheid van een contract? Maak vandaag nog kennis met Aethon!

HOE JOUW DAG ERUIT ZIET

Als Verpleegkundige ben je samen met de medewerkers in je team verantwoordelijk voor de kwaliteit van de zorg, het woon- en leefklimaat en het welzijn van de cliënten.

Je voert verzorgende handelingen uit, signaleert mogelijke gezondheidsproblemen bij cliënten en helpt met de ADL-zorg. Je hebt geregeld te maken met comorbiditeit, waardoor je mee moet kunnen veren met de cliënt.

Probleemgedrag leer je herkennen en kan hierop inspelen, kortom je bent meer dan een verpleegkundige.

WAAR JIJ AAN DE SLAG GAAT

Je krijgt de kans als zorgprofessional om binnen verschillende ''keukens'' te kijken om ervaring op te doen of juist een team te komen versterken met je kennis en kunde.

We hebben in Amsterdam onder andere mogelijkheden binnen de somatiek, revalidatie, jonge dementerende, Niet-aangeboren Hersenletsel.

Eerstelijnsverblijf, psychogeriatrische zorg en thuiszorg. Jij bepaalt wat het beste bij jou past en waarvan jij gelukkig wordt.

Er wordt gekeken naar jouw ontwikkeling en deze wordt gestimuleerd door onze persoonlijke benadering. Jij maakt écht het verschil!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier