Junior projectmedewerker inspectie en beheer
BAM Infra Asset Management
Gouda, Nederland
4 dagen geleden

Ben je (bijna) afgestudeerd en heb je een MBO opleiding afgerond met een technische richting? Bij BAM Infra Assetmanagement zijn we op zoek naar een aankomend inspecteur die geïnteresseerd is in Artificial Intelligence (AI) en het daarbij leuk vind om inspecties in het werkveld uit te voeren.

Spreekt dit je aan? Kijk dan snel naar de volgende vacature!

Wat ga je doen?

Bij BAM Infra Assetmanagement word je opgeleid tot inspecteur waarvoor je de opleiding Visueel Inspecteur Wegen (VIW) en beeldkwaliteit gaat volgen.

Door deze opleiding ben je in staat om alle schadebeelden van asfalt te herkennen. Daarnaast kijk je ook naar markeringen, bebording en bijv.

geleiderail. Tevens beoordeel je asfaltschades aan de hand van de opgenomen videobeelden.

Ook heeft deze functie de afwisseling tussen kantoor werkzaamheden en werken buiten op locatie. Zo ga je naar buiten op locatie met een werkplan en daar ga je met een Ipad de huidige situatie in beeld brengen.

Of je beoordeelt de asfaltschades achter het beeldscherm op kantoor door de opgedane videobeelden. Aansluitend rapporteer je deze bevindingen door aan je leidinggevende.

Vanuit deze functie kan je doorgroeien naar een adviserende rol. Dit is zowel voor de afdeling als voor de organisatie om ons heen, te denken aan : klanten, projecten en gemeentes.

BAM is op het moment in ontwikkeling om Artificial intelligence verder te ontwikkelen en ook hier kan je jouw bijdrage aan

Wie zoeken wij?

 • Je hebt een afgeronde MBO technische opleiding;
 • Je bezit over een CROW - Visueel Inspecteur Wegen (VIW) certificaat of bent bereid dit te halen;
 • Je bent enthousiast en wilt graag nieuwe dingen leren.
 • Wat bieden wij?

 • Ontwikkeling! Samen met andere starters werk je aan je persoonlijke ontwikkeling aan de hand van een nieuw ontwikkelingsprogramma.
 • Samen organiseer je intervisies, cases of andere activiteiten om BAM Infra beter te leren kennen én een frisse, kritische blik te werpen op de organisatie;
 • Nog geen 35 jaar? Voor alle BAM-medewerkers onder de 35 is er Young BAM. Jaarlijks organiseren ze meerdere activiteiten, zoals projectbezoeken en workshops rondom nieuwe ontwikkelingen in onze branche;
 • Dynamiek! Je gaat in deze functie meewerken in tenders en samenwerken met andere disciplines van BAM Infra;
 • Een marktconform salaris die afhankelijk is van jouw ervaring;
 • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket, waarmee je recht hebt op 43 vakantiedagen.
 • Over ons

  BAM Infra Nederland is een klantgerichte organisatie die met haar brede expertise en innovatieve werkwijze toegevoegde waarde biedt voor haar opdrachtgevers.

  Onze integrale en op samenwerking gerichte benadering van infra opgaven stelt ons in staat onze klanten altijd de beste oplossing te bieden.

  BAM staat bekend om de kwaliteit en de betrouwbaarheid van haar producten en diensten en tevens om de inzet, kennis en ervaring van haar medewerkers.

  BAM Infra Nederland kent een platte organisatiestructuur met vier business units. BAM Infra Multidisciplinaire Contracten is verantwoordelijk voor projecten boven de dertig miljoen euro.

  BAM Infra Regio’s is actief in de lokale markten. BAM Infra Connect met onder meer BAM Infra Telecom, BAM Infra Energie & Water en BAM Infra Rail - werkt vooral voor netbeheerders en voor providers en kabelbedrijven.

  BAM Infraconsult, een van de grootste ingenieursbureaus van Nederland, bundelt alle kennis en is tevens internationaal actief.

  Het hoofdkantoor is gevestigd in Gouda en de werkmaatschappij beschikt over een uitgebreid netwerk van vestigingen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier