Tweedegraads docent wiskunde voor kleinschalige school!
derec
Utrecht,NL
6 dagen geleden

Tweedegraads docent wiskunde voor kleinschalige school!

Utrecht

Ga jij graag de verdieping in met jouw klassen om ervoor te zorgen dat de lessen wiskunde echt voor de leerlingen een moment is om naar uit te kijken?

Draag jij graag jouw kennis over en werk je dan het allerliefst op een kleinschalige school waar je de leerlingen écht individuele aandacht kan geven?

Dan kan je stoppen met zoeken, dit is de vacature waar je al die tijd naar op zoek was! Deze Utrechtse school is op zoek naar een tweedegraads docent wiskunde die aan het werk gaat met de leerlingen van leerjaar 2! Je bent hier per direct welkom en kan dan voor 0,75 fte aan de slag!

Organisatie

Op deze kleinschalige school in Utrecht staat de ontwikkeling van het kind centraal. Het onderwijs wordt geboden in kleine klassen waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht en begeleiding.

Op deze manier is het voor de docenten echt mogelijk op hun kennis op een juiste manier over te brengen op de leerlingen.

Door de kleine klassen is het hier aangenaam werken en voelen zowel de leerlingen als medewerkers zich hier thuis!

Functie

Op deze fijne school ga je aan de slag met de leerlingen van het tweede leerjaar. Jij weet de leerlingen goed de begeleiding en aandacht te geven die zij nodig hebben.

Ook heb jij oog voor de individuele leerling waardoor jij goed op hun individuele leerbehoeften kan inspelen en eventuele veranderingen kan analyseren.

Je bent hier voor 0,75 fte beschikbaar en kan hier per direct aan de slag. Meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Tessa van Dijk op 06-

10036716 of via Tessavandijk derec.nl!

Functie-eisen

 • Je bent tweedegraads bevoegd voor wiskunde;
 • je bent voor 0,75 fte beschikbaar;
 • je kan per direct aan de slag;
 • je hebt affiniteit met de leerlingen van de onderbouw;
 • je hebt oog voor de individuele leerling.
 • Aanbod

  Ons werk draait om jou. Daarom houden we het persoonlijk en zorgen we goed voor je. We gaan graag het gesprek met je aan over de beste balans tussen werkplezier, persoonlijke ontwikkeling en een eerlijke beloning.

  Wij bieden jou :

 • uitstekende arbeidsvoorwaarden;
 • doorbetaling van schoolvakanties;
 • ondersteuning van ervaren coaches;
 • opleidingsmogelijkheden;
 • flexibiliteit of vastigheid, afhankelijk van jouw eigen wensen.
 • Leave this field blank Wie ben jij? Voornaam Achternaam Man / vrouw Geboortedatum Upload je CVPDF, DOC, DOCX 4MB Kies bestandWijzig Upload je fotoGIF, PNG, JPEG 4MB Kies bestandWijzig E-

  mailadres Telefoonnummer Plaats Postcode Straatnaam Huisnummer Vertel iets over jezelf Motivatie Hierbij ga ik akkoord met het privacy statement van Derec.

  Meer weten over deze vacature?

 • Stuur Tessa van Dijk een WhatsApp 06-10036716Tessavandijk derec.nl
 • Niet gevonden wat je zocht?

  Vertel het ons! Grote kans dat we je toch kunnen helpen. Graag gebruiken we ons netwerk om jou aan je droombaan te helpen.

  Inschrijven bij Derec

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier