Developer/Programmeur - Zaandam - Junior/Medior/Senior
CareerValue B.V.
Zaandam, NL
3 dagen geleden
source : ICTerGezocht.nl

In deze functie ga je aan de slag voor diverse eindklanten, waar je op basis van de wensen van de klant aan de slag gaat om hen te helpen en software te ontwikkelen die aansluit bij de klant.

Je gaat via de Scrum -methodiek aan het werk, waar jullie zowel gezamenlijk als zelfstandig aan de slag gaan aan de ontwikkeling.

In jouw functie ben je bezig met het gehele proces, zo ga je in gesprek met de klanten om wensen te achterhalen en hen te adviseren over de mogelijkheden die jullie kunnen bieden.

Daarna ga je zelfstandig of gezamenlijk aan de slag om de software te ontwikkelen, waarna jullie deze ook implementeren bij de klanten en hen voorzien van informatie en nazorg.

De software wordt uiteraard ook uitvoerig getest voordat deze bij de klant wordt uitgezet, en voorzien jullie de software blijvend van verbeteringen, updates en uitbreiding mocht de situatie daar om vragen.

De organisatie die jij komt versterken zorgt ervoor dat ze altijd up-to-date zijn in de technologieën die zij gebruiken.

Ze zijn daarom op zoek naar iemand die de ambitie heeft door te groeien in de technieken die gebruikt worden en die uitdaging ziet in de veelzijdigheid die deze functie biedt.

Functie-eisen :

Om voor deze functie in aanmerking te komen heb je onder andere :

 • een hbo-studie (of hoger) afgerond;
 • minimaal 2,5 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • uitstekende kennis van C # en ASP.NET ;
 • het is mooi meegenomen als je tevens kennis hebt van andere programmeertalen, bijvoorbeeld PHP .
 • Bedrijfsomschrijving :

  Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer met de nodige jaren ervaring om het team hier te komen versterken.

  De ideale kandidaat heeft interesse in ontwikkelingen binnen het vakgebied en heeft de overtuiging nooit uitgeleerd te zijn.

  Bij deze organisatie kun je namelijk al je ambities uitspreken en zij gaan graag met je in gesprek om te bekijken hoe jij jouw doelen kunt bereiken, zodat jij jezelf blijvend kunt ontwikkelen.

  Deze organisatie is een specialist in het optimaliseren van bedrijfsprocessen voor haar eindklanten, dit doen ze onder andere door het aanbieden van speciaal ontwikkelde bedrijfssoftware.

  In de rol die je hier gaat vervullen als .NET Developer ga je bezig met het ontwikkelen van deze software, dit doe je in overleg met de klant en op basis van de wensen die zij uitspreken.

  Bij deze organisatie word je vervolgens vrijgelaten om te experimenteren met nieuwe concepten en nieuwe technieken, dit alles om ervoor te zorgen dat de klant voorzien is van innovatieve software die naadloos aansluit bij de uitgesproken wensen.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier