Cliëntbegeleider Wonen, Team Laan van Eckart 82, woonpark Eckartdal
Lunet zorg
Eindhoven
2 dagen geleden

Gedreven, collegiaal en positief; dat zijn de kernwoorden die ons team omschrijven. Zorgen, dat doen wij op een warme, respectvolle en liefdevolle manier.

We zoeken medewerkers die met dezelfde instelling in het werk staan. Die niet alleen van aanpakken weten, maar die het daarbij ook echt fijn vinden om anderen een helpende hand te bieden of blij te maken met een vriendelijk woord.

Ben jij diegene die onze cliënten een prettige oude dag laat beleven? Dan heten wij jou graag van harte welkom binnen onze woning.

In deze omgeving ga je werken

Op het groene en sfeervolle woonpark Eckartdal, vind je Laan van Eckart 82. Laan van Eckart 82 is een woning van cluster Senioren waar 10 cliënten wonen in de leeftijd van 58 tot 91 jaar.

Er wonen 2 dames en 8 heren die veelal nog een actief leven hebben, waarbij ze genieten van dagbesteding, huishoudelijke klussen en vrije tijd invulling als zwemmen, sporten en naar de kerk gaan.

Het niveau van de cliënten van Laan van Eckart 82 varieert van een ernstige tot een lichte verstandelijke beperking.

Vanuit de cliënt

Wij willen graag dat je vriendelijk en rustig met ons praat. Dat je het fijn vindt om ons te stimuleren om zoveel mogelijk zelf te doen.

Dat je ons helpt wanneer het ons zelf niet lukt. Iemand die ons opbeurt als we een slechte dag hebben en die ons indien nodig een vaste structuur biedt zodat we veiligheid kunnen ervaren.

Het is ook fijn als je met een tillift kunt werken, of bereid bent om dat te leren.

Vanuit het team

Ons gezamenlijk doel is om samen te werken aan een goed leven voor de cliënten, waarin de individuele ondersteuningsvraag van de cliënt voorop staat.

Als cliëntbegeleider draag je zorg voor het opstellen en de uitvoer van de persoonlijke plannen, van de aan jou toegewezen cliënten.

Daarnaast draag je zorg voor een regelmatige evaluatie van de plannen in samenspraak met alle betrokkenen. Ten slotte behoort het uitvoeren van diverse werkzaamheden op het gebied van praktische ondersteuning binnen het team, zowel algemeen als cliëntgericht, tot je taak en draag je zorg voor de nodige overdracht en verslaglegging.

We willen een plek zijn waar collega’s zichzelf mogen zijn, en waar met respect wordt omgegaan met elkaars talenten en ontwikkeldoelen.

Dat door gebundelde krachten de saamhorigheid en professionaliteit van het team versterkt wordt. En waar we met gevoel voor humor en met een dosis relativeringsvermogen buiten de kaders durven te denken en te handelen en daardoor kunnen leren van elkaar.

Wij werken

Conform rooster. De werktijden zijn onregelmatig en bevatten alle diensten tussen ongeveer 7.00 en 22.30 uur. In je rooster mag je samen met collega’s bepalen wat er nodig is en wie de diensten gaat draaien.

Wat bieden we jou

 • Een team waarin je de ruimte krijgt om jezelf te zijn
 • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen
 • Ruim aanbod aan cursussen en activiteiten, afgestemd op jouw functie en persoonlijke ontwikkeling

 • Online trainingen via Goodhabitz
 • Introductie programma
 • Wat we graag zien

 • Je kunt warme zorg bieden aan de cliënten
 • Voor deze functie is het een pré als je enige ervaring en affiniteit hebt met het begeleiden van senioren met een verstandelijke beperking
 • Je bent stressbestendig en kunt de rust bewaren op hectische momenten
 • Je bezit een gezonde dosis humor
 • Je kunt je eigen handelen bespreekbaar maken in het team en neemt hier verantwoordelijkheid in
 • Een afgeronde relevante opleiding (Zorg & Welzijn) minimaal niveau 4
 • Dienstverband

  Het betreft een dienstverband voor gemiddeld 28,8 uur per week, dit is 80%. De duur van de overeenkomst is ook mede afhankelijk van je huidige arbeidsovereenkomst bij Lunet zorg.

  Bij externe medewerkers starten we met een jaarcontract en na wederzijds goedvinden wordt dit daarna omgezet naar onbepaalde tijd.

  Arbeidsvoorwaarden

  De CAO Gehandicaptenzorg is van toepassing. De functie is conform FWG 3.0 ingedeeld in schaal 40 met een maximumsalaris van 2902,-bruto per maand, exclusief onregelmatigheidstoeslag.

  Daarnaast krijg je in mei 8% vakantiegeld en in december een eindejaarsuitkering van 8,33%.

  Binnen Lunet zorg bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van het Lunet zorg Pluspakket, waarmee bepaalde persoonlijke arbeidsvoorwaarden op een fiscaal vriendelijke manier verruild kunnen worden.

  Heb je nog vragen?

  Ben je enthousiast en heb je nog vragen? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Esther Aarts, via telefoonnummer 0610844721.

  Solliciteer!

  Heeft deze vacature je interesse gewekt, dan nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen je reactie graag uiterlijk 2 december 2020.

  Je kunt solliciteren via de solliciteren’ button op deze pagina.

  Alle nieuwe medewerkers dienen vóór indiensttreding bij Lunet zorg een Verklaring Omtrent het Gedrag voor hun functie bij Lunet zorg aan te vragen en te overhandigen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier