Eerste Monteur
Louwman Group
Rotterdam, NL
3 dagen geleden

Wat ga je doen?

Als Eerste Automonteur bij Louwman werk je samen in een hecht team in een veilige werkomgeving met goed gereedschap. Je komt te werken in een team van 8 monteurs die jaren ervaring hebben met het merk Toyota.

Naast de werkzaamheden voor Toyota, houden wij ons ook bezig met het rijklaar maken en onderhouden van auto's die we als occassion hebben verkocht.

Met het oog op de toekomst zoeken wij een Eerste Monteur die storingen kan zoeken en kan oplossen. Je bent dus ICT vaardig en zal een veelzijdige baan bij Louwman Toyota Rotterdam hebben.

Nieuwsgierig of monteur zijn bij Louwman Group ook iets voor jou is? Lees de van onze gepassioneerde monteurs. Zij vertellen je meer over welke storingen ze tegenkomen en hoe ze deze oplossen, over hun klantgerichtheid en gedrevenheid om alle auto’s weer op de weg te krijgen.

Kom ook verder, loop gerust eens binnen om een indruk te krijgen van de werkplaats en zo kan je wellicht gelijk jouw toekomstige collega’s ontmoeten.

Wie ben jij?

Net als onze andere monteurs, wil jij er ook alles aan doen om die klant tevreden te krijgen. Je werkt snel en nauwkeurig en bent uitstekend in staat de problemen op tafel te krijgen.

Samenwerking staat hoog bij je in het vaandel. Daarnaast :

 • heb je een afgeronde MBO opleiding autotechnicus en ben je gediplomeerd 1e automonteur;
 • ben je bij voorkeur APK keurmeester of ben je bereid om de certificering te behalen.
 • Wat kun je van ons verwachten?

 • we volgen de CAO, maar stemmen jouw salaris af op jouw kennis, ervaring en salarisindicatie. ADV kan je opnemen in tijd of laten uitbetalen;
 • meerdere gunstige personeelsregelingen waaronder korting op het kopen van een nieuwe eigen auto en op het onderhoud ervan;
 • ontwikkelmogelijkheden door trainingen, opleidingen en doorgroeikansen;
 • verschillende merken als Toyota, McLaren, Mercedes-Benz, Peugeot en Maserati te ontdekken tijdens je Louwman carrière.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier