Teamleader Daily Maintenance Noord
Uniper
Den Haag, Nederland
3 dagen geleden

Voor onze afdeling Daily Maintenance in City Plants zijn we op zoek naar een Teamleader Daily Maintenance Noord

Wat wij bieden

Bij Uniper hechten wij waarde aan duurzame compensatie voor verricht werk. Daarom bieden wij uitgebreide individuele vergoedingspakketten die bestaan uit een basissalaris, bedrijfspensioenen en prestatiebonussen.

Bij ons worden tegelijkertijd flexibele arbeidsmodellen inclusief overwerkcompensatie en regelingen voor thuiskantoor toegepast.

Hoe wij werken

De mensen bij Uniper zijn de basis van ons succes. Het is één van onze centrale doelstellingen jij een ondersteunende en zakelijke werkomgeving te bieden, die samenwerking bevordert en onze medewerkers in staat stelt verantwoording op zich te nemen en hun vaardigheden optimaal te benutten.

Gezamenlijk kunnen wij een stempel drukken op de toekomst van energie.

Waar zoeken wij iemand voor

De afdeling Maintenance & Engineering richt zich op het onderhouden en beheren van centrales en onder-stations die zowel elektriciteit als stadsverwarming produceren.

Deze centrales bevinden zich in Den Haag, Leiden en Rotterdam. Deze hoogwaardige technische installaties bestaan o.a. uit gas- en stoomturbines, generatoren, ketels, boilers, condensors, pompen, motoren, hoog en laagspanningsinstallaties en natuurlijk de bijbehorende besturingssystemen.

Kortom alles wat techniek leuk maakt. De doelstelling is om een optimale balans te bereiken tussen betrouwbaarheid van de installaties en de onderhoudskosten.

Met een enthousiast, flexibel team onderhouden wij deze locaties. Recent is er ruimte gekomen voor de functie Teamleader Maintenance voor de locaties Leiden en den Haag.

De mogelijkheden om te ontwikkelen staan bij Uniper hoog in het vaandel.

Wat ga je doen :

 • Je geeft leiding aan het maintenance team noord welke de centrales Leiden, Den Haag en onderstations onderhoud met een klein capabel team op het gebied van mechanisch, electro en instrumentatie onderhoud.
 • De groep van ongeveer 12 personen bestaand uit head technicians werkvoorbereiders en technicians. Verder is er ondersteuning van uit maintenance engineering.

 • Er wordt een introductie programma opgesteld en leermogelijkheden aangeboden. Tevens maak je deel uit van de vakgroep Electro die zich richt op kwaliteit, regelgeving, ontwikkeling en opleiding.
 • Je ziet toe en draagt bij aan de veiligheids- en milieu doelstellingen en cultuur van de afdeling
 • Je sluit onderhoudscontracten af en leidt contractor meetings, beoordeelt geleverde prestaties.
 • Je bent de spil in het laten uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden en het oplossen van storingen in het productieproces.
 • Je handelt vanuit persoonlijk leiderschap en stimuleert deze cultuur binnen je team, je collega's en de organisatie.
 • Je rapporteert aan de Manager Maintenance & Engineering
 • Wie zoeken wij

 • Je hebt ervaring in het geven van leiding aan een maintenance afdeling
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring op hoog- en / of laagspanningsgebied;
 • STIPEL-certificaat hoog- en laagspanning of bereidt dit te behalen
 • HBO Elektrotechniek / Energietechniek
 • Je kunt zelfstandig werken bent communicatief, coachend, leergierig, kritisch en flexibel
 • Kwaliteitsdenken zit in je bloed, je bent goed in het maken van duidelijke kwaliteitsafspraken en controleert of deze worden nagekomen door eigen personeel en / of leveranciers.
 • Je bent goed in het samenwerken met directe collega's en collega’s van andere afdelingen. Je kunt je aanpassen in verschillende rollen die per project of team kunnen verschillen.
 • Een commerciële en ondernemende instelling is belangrijk en heb je nodig bij het contracteren van leveranciers voor projecten en / of dagelijks onderhoud.
 • Contactgegevens

  Kijk voor meer informatie op onze carrière-website.

  Details vacature

  Contracttype : Onbepaalde tijd, Werktijden : Voltijd, Startdatuum : 01-04-2020 Deadline voor sollicitaties : Salaris :

  Uniper is een werkgever met gelijke rechten, die positief sollicitaties van voldoende gekwalificeerde en in aanmerking komende kandidaten aanmoedigt, ongeacht seksuele geaardheid of oriëntatie, afkomst, gebrek, leeftijd, geslachtsverandering, religie, geloof, burgerlijke staat.

  We bevorderen actief diversiteit, gelijkheid, en flexibel werken.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier