Hoofd Bedrijfsbureau
EPR Partner
Nijmegen, NL
6 dagen geleden

Kom werken bij ons!

Ben jij de manager Bedrijfsbureau die onderdeel wil zijn van dé producent en co-engineer van innovatieve electronicamodules en systemen voor de hightechindustrie van Nederland.

Wil jij meewerken en richting geven aan 100% kwaliteitsproducten in de hightech industrie? Wil je daarnaast onderdeel zijn van een mooi bedrijf met een prettige werksfeer? Reageer dan snel!

Omschrijving

Het bedrijfsbureau is de spil tussen de verkoop en voorbereidings / uitvoeringsfase binnen EPR. Op het bedrijfsbureau worden alle orders binnen EPR verwerkt, begeleid en gecoördineerd en zorgt men dat zowel productie als logistiek efficiënt en probleemloos verlopen.

Door uitbreiding binnen de organisatie, zoeken wij een nieuwe manager Bedrijfsbureau (m / v).

Als manager Bedrijfsbureau coördineer je de voorbereidende werkzaamheden die verricht worden binnen het bedrijfsbureau. Je geeft direct leiding aan je team en stemt de werkzaamheden van de verschillende disciplines op elkaar af.

De manager Bedrijfsbureau is onder andere verantwoordelijk voor het maken van de offertes en de gereed making van de werkorders.

Daarnaast zorg je ervoor dat de offertes en de opdrachten binnen de gestelde termijn en volgens geldende procedures zijn voorbereid voor uitgifte.

In deze managersfunctie ben je lid van het M.T. en heb je een controlerende, aansturende en verantwoordelijke rol. Je beoordeelt het functioneren van je werknemers, controleert het proces en werkmethodes en draagt voorstellen ter verbetering aan.

Je zorgt te allen tijde voor een nette en veilige werkomgeving en rapporteert aan de CEO.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier