Ontwerpleider Infra
continu
Arnhem, NL
9 uur geleden

Ontwerpleider Infra

Binnen het civieltechnisch team is, vanwege groeiende vraag, ruimte ontstaan voor een ervaren Ontwerpleider Infra. Al in een vroeg stadium (tender-

tot aan uitvoeringsfase) denkt jou projectteam mee over een ontwerp dat aansluit bij de vraag van een klant. Als Ontwerpleider stuur je het projectteam aan en coach je de Ontwerpers / Tekenaars op hun ontwikkeling om het beste bij ze naar boven te halen.

Je onderhoud contact met opdrachtgevers en zorgt ervoor dat je relaties commercieel uitbreid. Jij bent proactief in het verbinden van diverse disciplines bij integrale projecten en zet je creatieve denkvermogen in om tot onderscheidende oplossingen te komen.

Om voor deze fulltime functie voor onbepaalde tijd in aanmerking te komen herken je jezelf in onderstaande punten :

 • Afgeronde civieltechnische of gelijkwaardige opleiding op HBO-niveau;
 • Minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
 • Ervaring met diverse voor de hand liggende softwarepakketten, waaronder Microsoft Office, Autodesk en Civil 3d;
 • Creatief en vernieuwend denkvermogen;
 • Teamspeler en oog voor (intensieve) samenwerking;
 • Klantgerichte en kostenbewuste werkwijze.
 • Voor deze functie gelden uitstekende arbeidsvoorwaarden, afhankelijk van opleiding en relevante werkervaring. Naast een aantrekkelijk basissalaris kent deze organisatie diverse aanvullende arbeidsvoorwaarden die voor een aantrekkelijk geheel zorgen, die passen bij de functie en huidige arbeidsmarkt.

  Onze opdrachtgever is een landelijk adviesbureau die projecten voorbereid in opdracht van gemeentes, (lokale) overheden en private ondernemingen.

  Hierbij heerst er een vernieuwende en innovatieve sfeer binnen de organisatie waar naast technisch inhoudelijk werk ook ruimte is voor ontwikkeling en ontplooiing.

  Onderscheidend vermogen van deze organisatie is een integrale en innovatieve werkwijze, de no-nonsense cultuur en korte lijnen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier