Timmerman
Regiodienst
Hilversum, Netherlands
5 dagen geleden

Introductie

Voor een bouwbedrijf in de omgeving van Hilversum en ’t Gooi zijn we opzoek naar een timmerman met ervaring binnen de kozijnen.

De werkzaamheden bestaan uit het monteren van kozijnen op locatie bij particulieren thuis. Heb je ervaring met het houten kozijnen?

Dan zijn we opzoek naar jou!

Organisatie

Het bedrijf is een allround timmerbedrijf gespecialiseerd in het monteren van timmerwerk binnen de particuliere sector. In 1982 heeft het bedrijf haar deuren geopend en is uitgegroeid tot een familiebedrijf met op dit moment 15 timmermannen in dienst.

Het bedrijf heeft de kwaliteit van het werk en de service hoog in het vaandel staan.

Functie

In de functie van timmerman binnen dit bouwbedrijf ben je voornamelijk bezig met het monteren van kozijnen. Samen met een collega ga je samen op pad.

De kozijnen worden voornamelijk gemonteerd bij particulieren. De werkzaamheden bestaan uit het verwijderen van de bestaande kozijnen, het monteren van de nieuwe kozijnen en het afhangen van ramen en deuren.

Functie eisen

Om in aanmerking te komen voor de functie van Timmerman wordt het volgende van je verwacht :

 • Je bent in het bezit van een diploma timmerman;
 • MBO werk- en denkniveau;
 • Ervaring binnen de bouw, bij voorkeur heb je gewerkt met kozijnen;
 • Je bent in het bezit van een VCA basis;
 • Als persoon kan je goed samenwerken, ben je klantvriendelijk en heb je kwaliteit hoog in het vaandel staan;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer;
 • Woonachtig in de omgeving van Hilversum.
 • Aanbod

  De organisatie bied je een zelfstandige baan. Het salaris is afhankelijk van de diploma’s die je hebt behaald, je ervaring en de cao.

  Het salaris zal liggen tussen de €1800,00 en € 2600,00 bruto per maand. Bij goed functioneren krijg je een contract bij de organisatie zelf aangeboden.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier