Junior Belastingadviseur
BDO Nederland
Apeldoorn
5 dagen geleden

Jouw uitdaging

Je eerste jaren ervaring als Starter Fiscaal zijn cruciaal voor je verdere carrière. Om je optimaal te ontwikkelen, word je bij BDO breed opgeleid en krijg je de mogelijkheid om kennis te maken met alle aspecten van de allround belastingadviespraktijk.

Je doorloopt het gehele proces van de fiscale dienstverlening naar onze klanten. Zij willen immers van A tot Z door jou geholpen worden op fiscaal terrein.

Of het nu gaat om een aangifte, de voorbereiding van een advies of bezwaar- en verzoekschriften; je onderhoudt al snel zelf contacten met de DGA of financieel directeur en de Belastingdienst.

Ervaren collega’s helpen je om je in de volle breedte van het vakgebied te ontwikkelen en zo te ontdekken wat je sterke punten zijn.

Een betere start van een carrière tot een allround belastingadviseur is er niet. Als starter fiscaal bij BDO kun je deze start maken.

Een greep uit je dagelijkse werkzaamheden

 • Je doet ervaring op in het maken van aangiften zodat je in staat bent om je klanten nog beter te kunnen adviseren en verricht zelfstandig alle daaruit voortvloeiende werkzaamheden.
 • Je vertaalt vraagstukken van klanten naar de fiscaliteit, onderzoekt de fiscale mogelijkheden en toetst deze aan de huidige regelgeving.
 • Je ondersteunt bij het tot stand komen van een advies voor de klant.
 • De werkomgeving

  BDO biedt een professionele werkomgeving, waarin je kennis en vaardigheden verder ontwikkeld worden. Je werkt in een team vanfiscalisten van de vestigingApeldoorn.

  Landelijk werken bij BDO ruim 300 fiscalisten met veel enthousiasme aan uiteenlopende fiscale vraagstukken. Je werkt in een team aan de opdracht van een klant.

  Onze klantenportefeuille bestaat voornamelijk uit succesvolle ondernemers uit het middensegment. Maar ook grotere familiebedrijven en beursgenoteerde en internationale ondernemingen kunnen tot jouw toekomstige klantenpakket behoren.

  Als Starter Fiscaal heb je veelvuldig contact met collega’s in het land om kennis en ervaring uit te wisselen en hier optimaal gebruik van te maken in de adviezen richting je klanten.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier