.NET Game Developer
PHIND
Den Haag, Zuid Holland, NL
5 dagen geleden
source : Monster

Organisatie : Voor een van onze businesspartners zijn wij opzoek naar een .NET Game Developer. De organisatie onderhoudt en optimaliseert slechts een enkel software product met wereldwijd meer dan 5 miljoen actieve gebruikers.

Het bedrijf is inmiddels al bijna 20 jaar oud maar is vanaf 2004 een serieuze speler op de mobile-game-markt. In 2011 is de overstap van een webapplicatie definitief gemaakt naar een mobile applicatie zonder daarbij de web applicatie kant uit het oog te verliezen.

Met de overstap naar deze nieuwe markt is de toon gezet voor de komende jaren. Sinds 2011 heeft er zich een verdubbeling voorgedaan betreffende het aantal werknemers.

Inmiddels staat het aantal op 45FTE, waarvan 25 back-end developers. Daarnaast heeft de organisatie nog ongeveer 10 front-

end developers die zich voornamelijk bezighouden met de User Interface van de applicatie. Functie : Jij gaat aan de slag als een C# back-

end developer. Dit houd in dat jij de motor van de applicatie draaiende houdt, en deze samen met jou team deze probeert te optimaliseren.

Omdat het een applicatie betreft met een gigantisch aantal gebruikers word er ook verwacht dat jij ruime kennis hebt van MySQL.

Kennis van Azure, GCP of AWS is hier zeker een pre. Binnen 12 maanden staan er tevens plannen aan de slag te gaan met de Unity engine om aan het bestaande product een virtual reality draai te geven.

Dus mocht jij hier ervaring of affiniteit mee hebben geeft je dit zeker een streep voor. Je komt te werken in het meest sportief ingerichte kantoor van Nederland in een SCRUM-

team van 6 personen bestaande uit 2 front end developers, 2 tot 3 back end developers en een SCRUM-master. Elke ochtend word er een korte stand-

up gehouden en pak je een memo van het bord af en dit is de taak waar jij je mee bezig gaat houden. Je collega’s zijn echt een hechte club.

Iedereen is gepassioneerd over de applicatie die er gemaakt word en er word zelfs een keer per jaar een trip naar een grote stad in Europa ondernomen om hier een sport evenement bij te wonen.

De gemiddelde leeftijd licht rond de 30 jaar met overwegend mannelijke developers die het ook in het weekend gezellig vinden om af en toe een drankje samen te doen.

Dus zie jij jezelf werken voor een van de grootste applicaties die de wereld rijk is, met een hecht team in een ontzettend moderne omgeving?

Twijfel niet en reageer snel! Eisen : HBO werk / denk niveau Minimaal 3 jaar werkervaring met C#, en SQL Kennis van cloudomgevingen zoals Azure Hands-

on, oplossingsgericht, proactief en analytisch Bereidheid te leren en de wil om te groeien. Professioneel én persoonlijk Houdt van uitdaging en wilt werken met de nieuwste technieken Voorwaarden : € en € bruto per maand 40 uur per week afhankelijk van opleiding en ervaring 29 vakantiedagen met de mogelijkheid om dagen bij te kopen 8% vakantiegeld Pensioensregeling met 50% bijdrage van werkgever € cent per kilometer reiskostenvergoeding Ruimte en middelen om in jezelf te investeren Jaarlijks bedrijfsuitje naar het buitenland Een prettige en informele sfeer Creatieve inbreng word gewaardeerd

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier