Begeleider
Parnassia
Den Haag
4 dagen geleden

Begeleider - Flexpunt Parnassia is op zoek naar begeleiders voor het Flexpunt in Den Haag. Dit ga je doen Ben jij verpleegkundige of anders opgeleid (SPH, SW, MMZ, GGZ agoog)?

Heb jij zin in een echte uitdaging waar elke dag anders is en je geprikkeld blijft?

Krijg jij energie van het aanpakken van complexe problematiek door middel van intensieve begeleiding aan clienten, toon je veel initiatief en sta jij stevig in de schoenen? Lees dan gauw verder.

Flexpunt Haaglanden zoekt in eerste instantie specifiek voor de afdeling KCAP een bij voorkeur ervaren verpleegkundige of (ervaren) begeleider die wel tegen een stootje kan.

Uiteraard kan dit, indien gewenst, gecombineerd worden met het werken op één van onze andere afdelingen in regio Haaglanden.

Het KCAP is een acute gesloten opname afdeling, de werkomgeving is uiterst dynamisch. In een modern gebouw bieden twee grote IC afdelingen, met kleinschalige units, kortdurende zorg aan mensen in een acute crisis.

KCAP telt jaarlijks meer dan 1100 opnames, ongeveer 40% daarvan betreft eerste opnames met een diversiteit aan ziektebeelden, een uitdaging voor iedere verpleegkundige.

Zowel door de setting als door de attitude wordt inhoud gegeven aan het idee gastvrije zorg. In een multidisciplinair, open team denken we met elkaar mee over creatieve oplossingen en springen bij waar nodig.

Ons antwoord op weerstand en agressie : privacy, deskundigheid en een respectvolle houding.

Je werkzaamheden bestaan uit :

 • Bewaken en zorgdragen voor de continuïteit in het behandel- en zorgproces van de patiënt
 • Crisissituaties signaleren, de-escalerend werken, waar mogelijk voorkomen of ondersteuning bieden bij interventies en participeren in separeerdiensten
 • De zelfredzaamheid van de cliënt op alle facetten stabiliseren en / of vergroten
 • Nauw samenwerken met de andere gesloten units binnen de kliniek
 • Rapportages en / of overdrachten schrijven en mondeling toelichten
 • Verpleegtechnische handelingen, medicatie uitzetten, controleren en verstrekken (alleen voor verpleegkundigen)
 • Administratieve werkzaamheden die voortvloeien uit je taken
 • Dit ben jij Wij zoeken collega's die open staat voor veranderingen, die stevig in de schoenen staat en gericht is op samenwerking.

  Je neemt initiatief, bent creatief o.a. in het creëren van oplossingen en kan constructief en positief omgaan met weerstanden.

  Verder vragen wij :

 • een afgeronde opleiding Verpleegkunde (minimaal niveau 4), BIG geregistreerd, of je hebt een andere zorggerelateerde opleiding op minimaal MBO niveau 4
 • ervaring binnen de gesloten psychiatrie is een pré
 • je bent op de hoogte van de wet BOPZ en Middelen en Maatregelen
 • je bent bereid de verplichte tweedaagse veiligheidstraining te volgen
 • Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

  Het natrekken van referenties, integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

  Wij bieden Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ.

  Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

  Het betreft de functie Begeleider 4 voor minimaal 24 uur.Je krijgt een jaar contract met uitzicht op verlenging. of vast dienstverband.

  Het salaris bedraagt minimaal € 1996,- en maximaal € 3396,- (FWG 44 / 45) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier