SEA Specialist / Data Analist (fulltime)
Upstairs Traprenovatie
Limburg, Nederland
1 dag geleden

Heb jij ervaring met online marketing, ben je een analytisch sterk, commercieel ingesteld en kun je niet wachten om aan de slag te gaan met statistieken?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Werklocatie : Weert Even voorstellen Upstairs Traprenovatie is marktleider op het gebied van traprenovatie.

Binnen onze marketing gestuurde organisatie draait alles op deze afdeling om het genereren van leads.

Als SEA specialist ben je, samen met de marketing manager en de brand & event- coördinator, verantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten binnen Upstairs.

Als SEA specialist / data analist mag je je storten op de strategie en uitvoering van SEA activiteiten. Je gaat je daarnaast nog beter ontwikkelen en uitdagen op het gebied van Data Analytics en je bezig houden met dit vakgebied.

Je beheert en optimaliseert campagnes in Google Ads.

Je meet de web statistieken en analyseer je de verschillende online marketing acties (SEA, display, organisch, affiliates).

Je weet als geen ander om de data te vertalen naar nuttige informatie.

Je ontwikkelt en beheert dashboards voor de verschillende platformen en daarnaast maak je rapportages voor diverse afdelingen.

Op basis van jouw analyses doe je (verbeter)voorstellen gericht op conversie optimalisatie.

Je vindt het leuk om kennis te delen met het team.

Alle online activiteiten moeten uiteindelijk leiden tot de verkoop van traprenovaties.

De termen traffic, leads en conversie klinken jou als muziek in de oren.

Wie ben jij? Jij hebt je Bachelor en / of Master Marketing Intelligence / Research, Econometrie (of vergelijkbaar) afgerond en hebt meer dan 3 jaar werkervaring in deze rol.

Je bent accuraat en voelt je verantwoordelijk voor de kwaliteit van je werk.

Op basis van jouw bevindingen worden namelijk beslissingen genomen! Daarnaast ben je flexibel, analytisch sterk en je weet snel door te dringen tot de kern van een probleem.

Een pro-actieve houding spreekt voor zich en je kunt snel inspringen op de veranderende omstandigheden.

Naast het maken van analyses heb je ook een goede beheersing van Google Analytics en Google Ads (certificaat zou fijn zijn) Je bent verantwoordelijk voor het opzetten, onderhouden en optimaliseren van de online marketing campagnes zoals Google, Bing en Facebook.

Je weet hoe je een keyword analyse maakt.

Ook hier geldt dat beslissingen worden genomen op basis van je bevindingen.

 • Maar je hebt ook : een goede beheersing van de Nederlandse taal (Duitse taal is een pré); een goede beheersing van het Office pakket;
 • Wat kun je van ons verwachten? Een fulltime functie bij de nummer 1 in traprenovatie Upstairs kenmerkt zich door haar informele werksfeer en platte organisatiestructuur Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling Werken in een gezellig zelfstandig team Een marktconform salaris Heb je jawel 40,5 vakantiedagen per jaar (o.b.v.

  een fulltime baan)!! Waar vind je dit nog! Goede secundaire arbeidsvoorwaarden Interesse gewekt? Wij zijn erg benieuwd naar jou! Wij kijken er naar uit om jouw CV met motivatiebrief te ontvangen! Voor informatie over de functie kun je terecht bij Janske Michiels, marketing manager.

  Voor informatie over de selectieprocedure kun je terecht bij Johan Dortmans, HR- adviseur, beiden bereikbaar via 0495-751300

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier