Financieel Zorg Trainee
Eiffel
Utrecht, Nederland
5 dagen geleden

Binnen Team Zorg zijn we op zoek naar enthousiaste trainees om deel te nemen aan het zorg traineeship binnen Eiffel. Binnen het trainee programma ga je projectmatig aan de slag bij toonaangevende zorgorganisaties en verzekeraars en bied je een ondersteunende rol in Finance.

WAT GA JE DOEN?

De zorg staat al jaren voor veel uitdagingen. Zorguitgaven per persoon stijgen van €5100,- in 2015 naar €9600,- in 2040. Dit betekend dat de zorg in de toekomst anders georganiseerd zal moeten worden.

Bricks zullen vervangen worden door bytes, nieuwe samenwerkingen en meer nadruk op preventie.

Hoe doen we dat? Betere zorg voor meer mensen tegen lagere prijzen, preventie, transparante zorgprocessen en goed werkende systemen die voldoen aan nieuwe wetgeving.

Als integrale experts participeren wij in de zorgketen en verbinden organisaties met elkaar. Dit doen we binnen de gehele keten van zorg.

We zijn actief bij de zorgverzekeraars, ziekenhuizen, GGZ, VVT sociaal domein als jeugdzorg. Daarnaast ondersteunen we ook bij netwerk organisaties en taskforces om de gehele zorgketen optimaal te bedienen.

Ondersteuning van (financiële) bedrijfsvoering en optimalisatie van (zorginhoudelijke) processen van management, bedrijfsvoering en zorg.

 • Wij denken hierin mee op strategisch niveau en realiseren een succesvolle en duurzame implementatie op de werkvloer. Dit doen we door ons te concentreren op een aantal thema’s die nu cruciaal zijn in de zorg;
 • bedrijfsvoering, financieel management en ketensamenwerking. En met het team van controle, verantwoording & bekostiging (CBV) in de vorm van;
 • Horizontaal Toezicht, Regelarm initiatieven en nieuwe bekostiging in de GGZ.

  ACCELERATOR PROGRAM

  Als trainee bij EIFFEL neem je deel aan het Accelerator Program : een 2-jarig traineeship waarin leren, ontdekken en groeien centraal staat.

  In 2 jaar tijd leer je 'the way we work' ontdek je jouw talent en werk je aan de skills die jij extra wilt ontwikkelen. Onderwerpen zoals projectmatig werken, het ontwikkelen van jouw communicatiestijl en persoonlijk leiderschap gaan ervoor zorgen dat jij straks het verschil gaat maken bij de klant.

  Dit doe je natuurlijk niet alleen. Samen met de andere trainees vormen jullie 2 jaar lang een hechte traineegroep waarmee je niet alleen trainingen volgt, maar ook toffe activiteiten onderneemt.

  Daarnaast word je intensief gecoacht door een lead trainer en je eigen Performance Manager. Naast talentontwikkeling staat ook vitaliteit hoog op de agenda.

  Topsport is voor EIFFEL namelijk een onuitputbare bron van inspiratie. Het zit in onze mindset, in ons bloed. Als trainee ga jij dit ook ervaren.

  Tijdens het Accelerator Program word je continu geïnspireerd en gemotiveerd door topsporters om alles uit jezelf te halen.

  Hoe gaaf is dat! Kortom : het Accelerator Program is dé kickstart van jouw carrière.

  DIT KRIJG JE VAN ONS

  EIFFEL is meer dan alleen een opsomming van arbeidsvoorwaarden. Je blijft namelijk continu in beweging aan de hand van ons Talentenprogramma.

  Waar jij goed in bent, gaan we nog veel beter maken! Wil je alles uit je avontuur halen? Sluit dan aan bij inspirerende seminars, wordt uitgedaagd tijdens een kickboksles en ga eens in gesprek met andere Eiffelaars die jou verder kunnen helpen en uiteraard andersom.

  Uiteraard is een goede beloning op zijn plek is die is als volgt :

 • Bruto maandsalaris van 2.800 euro per maand;
 • Onkostenvergoeding : 60 euro netto per maand;
 • Elektrische leaseauto en OV kaart;
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
 • Zakelijke telefoon (ook voor privé gebruik);
 • Groot aanbod aan training & opleidingen;
 • Premievrij pensioen;
 • Collectiviteitskorting.
 • DIT IS ZORG TRAINEE BIJ EIFFEL

  Bij EIFFEL ben je zelf de regisseur van jouw carrière. Ben je ondernemend en steek je graag tijd in je ontwikkeling? Stap je makkelijk op mensen af en ben je goed in netwerken?

  Dat zijn talenten waarmee je bij EIFFEL heel ver kan komen. Door veel met mensen te praten en in beweging te blijven. Zie je een kans voor jezelf, voor de opdrachtgever of voor EIFFEL?

  Dan ga je er achteraan! Daarbij hoef je niet alles zelf te kunnen. Juist als Team EIFFEL ga je voor maximaal resultaat. En net als in de topsport staan er altijd mensen klaar om je te helpen.

  Voor de functie van Zorg Trainee breng je daarnaast het volgende mee :

 • Een afgeronde hbo of wo-Master in Finance;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Enige stage of werk ervaring in de zorg is een pré;
 • WERKEN BIJ EIFFEL

  Wij zijn sterk in bedrijfsvoering en maken strategie werkzaam. Wij verbinden de beste juristen, financials & bedrijfskundigen met toonaangevende en impactvolle organisaties.

  Met onze hechte community van expertise en talent geven wij dagelijks invulling aan onze partnerships op het vlak van versterking en verbetering van de bedrijfsvoering.

  Betrokken, warm en open; dat is EIFFEL. Een sociale organisatie met veel enthousiaste professionals, die naast vakinhoudelijke evenementen ook veel leuke activiteiten organiseert.

  Wat denk je van een citytrip naar Parijs, een wintersportvakantie of een boottocht over de grachten van Amsterdam? EIFFEL organiseerde afgelopen jaar zelfs zijn eigen festival. Bekijk de aftermovie hier .

  SOLLICITEREN?

  Herken jij je in het bovenstaande profiel en kan jij niet wachten om te starten binnen de zorg wereld? Klik dan op de knop Solliciteren’ voor 30 juni .

  Stuur ons jouw cv en we gaan graag met jou in gesprek!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier