Engineering Technician
Vermeer
's-Heer Arendskerke, Netherlands
5 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Engineering Technician's-Heer Arendskerke, 40 uur per weekVind je het leuk om prototype machines te bouwen en te testen? Dan is deze baan iets voor jou!Wat ga je doen als Engineering Technician?

Als Engineering Technician ben je verantwoordelijk voor het bouwen en testen van prototype machines en onderdelen daarvan.

Tijdens het bouwproces denk je mee met Engineering en geef je feedback op het ontwerp. Gedurende de testfase hierna regel je testlocaties, zorg je dat de machine ter plaatse is, begeleidt je diverse testen en documenteer je de resultaten.

Wanneer er problemen gevonden worden kijk je samen met Engineering naar oplossingen om het ontwerp te verbeteren en ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van deze aanpassingen.

Een deel van de testen vindt plaats in de werkplaats, een ander deel in het veld terwijl je de machine gebruikt.Wat heb je nodig als Engineering Technician?

Technische opleiding op mbo-niveau zoals Werktuigbouwkunde, Mechatronica, Voertuigentechniek, Agrarisch loonwerker, Allround monteur, Constructiewerker.

1-3 jaar ervaring met hydraulische en elektrische systemen en trouble-shooting. Bij voorkeur ervaring met assembleren van machines.

Kunnen werken met verschillende werkplaatsgereedschappen en meetapparatuur.Je bent een aanpakker en vindt het geen probleem om te werken in de buitenlucht.

Kunnen lezen van 2D en 3D tekeningen.Goed in een team kunnen werken, kunnen denken in oplossingen, behulpzaam zijn naar collega's.

Goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden in Nederlands en Engels.Een rijbewijs BE.Wat biedt Vermeer jou?Een uitdagende baan in een professioneel en ambitieus bedrijf met een goede en informele werksfeer.

Een goed salaris afhankelijk van opleiding en ervaring.8% vakantietoeslag.Jaarlijkse bonus afhankelijk van het bedrijfsresultaat.

25 verlofdagen en 13 adv-dagen.Woon-werkverkeer vergoeding van € 0,19 per kilometer tot maximaal 120 km per dag.Meer informatie?

Mocht je vragen hebben over de functie kun je contact opnemen met Tim Traas, Project Engineer, via telefoonnummer 06-20017944.

Heb jij interesse in deze baan?Biedt deze vacature de uitdagingen waar jij naar op zoek bent? Dan zien wij graag je sollicitatie tegemoet via de sollicitatiebutton, graag compleet met cv en motivatie.

Wij stellen het op prijs als bedrijven / bureaus ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun cv's of diensten aan te bieden.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier