Leerling Koelmonteur
Synsel Techniek
Delft, Zuid-Holland, Nederlands
3 dagen geleden
 • Bedrijfsomschrijving : *Locatie : regio DelftVoor de vestiging in Delft is deze grote organisatie op zoek naar een ambitieuze Leerling Koelmonteur.
 • De dienst die dit bedrijf levert is het ontwerpen, ontwikkelen, installeren en onderhouden van milieuvriendelijke en energie-efficiënte installaties.

  Ze zijn koploper op het gebied van kennis en vakmanschap. Door gebruik te maken van decentralisatie staat dit bedrijf, ondanks de grootte, dicht bij de klant.

  Er wordt prestatiegericht gewerkt en ze willen graag bijdragen aan een mooier en slimmer Nederland. Als Leerling Koelmonteur ben je specialist in het vak! Jij zorgt ervoor dat klanten kunnen blijven draaien.

  Om jouw kennis en kunde up-to-date te houden, wordt er veel geïnvesteerd in opleiding en training. Je krijgt hier de kans om met het bedrijf mee te groeien.

  Wil jij aan slag als Leerling Koelmonteur en spreekt bovenstaande je aan? Solliciteer dan snel!*Functie-inhoud : *Jouw werkzaamheden als Leerling Koelmonteur bestaan uit : * het aanleggen en onderhouden van koel- en luchtinstallaties* zowel zelfstandig werken als samenwerken in een team van ervaren monteurs* je adviseert de klanten en opdrachtgevers over de koeltechnische installaties*Functie-eisen : je beschikt over een technische MBO opleiding of vakopleiding richting koeltechniek* je hebt als Leerling Koelmonteur een klantgerichte service-instelling* je hebt een VCA-diploma of bent bereid deze te halen * je beschikt over een F-gassen (STEK) cat 1 certificaat of bent bereid om deze te halen* je bent oplossingsgericht* Rijbewijs B*Wij bieden : een uitstekend basissalaris van € 2.

  090 tot € 2.700 bruto per maand* een leuke en afwisselende werksfeer binnen een gezellig team* de mogelijkheid tot het volgen van trainingen en cursussen en jezelf als Leerling Koelmonteur verder te ontwikkelen* een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband*Salarisomschrijving*€2.090 - 2.700

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier