Operator
Pro Industry
Aalten, Gelderland
2 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Wil jij werken bij een innovatief producent van PET flessen en bijpassende doppen? De flessen krijgen via blaastechniek hun vorm, de kunststof doppen worden gemaakt met behulp van spuitgiettechniek.

De flessen worden voornamelijk gebruikt om er food producten in te verpakken. Met ruime ervaring in de PET-verpakkingsindustrie zijn zij actief voor afnemers in diverse toepassingsgebieden.

Dankzij een productiecapaciteit van ruim 250 miljoen PET-flessen per jaar zijn zij DE specialist in PET-verpakkingen voor frisdrank, verse sappen, bier, wijn, zuivel, melk, sauzen, dressings, siroop, chemie, automotive producten, wasmiddel en detergenten."

Het doel van jou als operator is het zo efficiënt en effectief mogelijk laten verlopen van het productieproces aan de toegewezen lijn.

 • Tot jou taken als operator behoren o.a.;
 • Het ombouwen, instellen en bedienen van de productielijn;
 • De aanlevering van de benodigde materialen aan de productielijn;
 • Het controleren van de gereed producten op kwaliteit aan de hand van de geldende controle procedures;
 • Het oplossen van eerstelijns storingen.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier