Uitvoerder Storingen en Onderhoud
ENEXIS NETBEHEER
Den Bosch
4 dagen geleden

Dit breng je mee :

 • Een mbo 4-diploma in de richting elektrotechniek of vergelijkbaar niveau op basis van ervaring (let op : wij houden hierin de richtlijnen vanuit de BEI aan, hierin is mbo-4 het vereiste minimale opleidingsniveau)
 • Ervaring als uitvoerder in de elektrotechniek.
 • Kennis van BEI-BLS en BEI-BHS.
 • Als uitvoerder heb je een verantwoordelijke functie. Het is belangrijk dat je daar goed mee om kunt gaan. Overzicht houden en leidinggeven aan technici, monteurs en onderaannemers, dat kunnen we met een gerust hart aan jou toevertrouwen.

  Verder ben je iemand die niet alleen de klussen van vandaag of morgen tot een goed einde brengt, maar ook proactief meedenkt over de uitvoering van projecten op de langere termijn.

  Het is vanwege veiligheidsrichtlijnen, noodzakelijk om vloeiend Nederlands te spreken, lezen en schrijven. Bij de werkzaamheden in deze functie kom je in aanraking met bedrijfsmiddelen die elektromagnetische velden veroorzaken.

  Dit kan van invloed zijn op de werking van een pacemaker. Voor meer informatie klik hier. Geen ervaring als uitvoerder, maar lijkt dit je wel een mooie volgende stap?

  Kijk dan eens naar onze vacature voor aankomend uitvoerder elektrotechniek.

  Bedrijfsinformatie

  Je komt te werken op de afdeling Realisatie binnen de vestiging Denbosch. Deze afdeling bestaat uit ongeveer 150 medewerkers binnen verschillende teams, met voornamelijk een technische achtergrond.

  De afdeling is verantwoordelijk voor het verhelpen van storingen laagspanning (LS), midden spanning (MS) en openbare verlichting (OV) en het onderhouden van het elektriciteits-netwerk.

  We bieden je :

 • Een salaris tussen € 2532,- en € 3617,- bruto per maand, op basis van een 40-urige werkweek;
 • €80 ambulanten vergoeding per maand en €313 per storings- en wachtdienst;
 • Een bedrijfsauto die je ook privé mag gebruiken;
 • Een laptop en telefoon;
 • Een goede pensioenregeling en collectieve verzekeringen.
 • Verder ontvang je een budget van 28,7% over je bruto jaarsalaris. Hierin zit o.a. je vakantiegeld, ADV en 13e maand. Dit budget is flexibel in te zetten voor bijvoorbeeld het bijkopen van extra verlof of een maandelijkse uitbetaling.

  We bieden je naast een goede balans tussen werk en privé, veel vrijheid en ook nog eens een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket.

  Dit pakket kun je naar jouw eigen wensen inzetten. Houd jij bijvoorbeeld van verre reizen? Bij ons krijg je 24,5 vakantiedagen, maar kun je in totaal nog 35,5 dagen bijkopen! Vind jij sporten of jezelf ontwikkelen een must?

  Je krijgt een budget van €500,- per jaar voor je sportabonnement en is er budget voor het volgen van training en opleidingen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier