HCK Verpleegkundige Interventie in opleiding
Catharina Ziekenhuis
Eindhoven, Netherlands
6 dagen geleden

Functie-inhoud

Werken bij het grootste Hart- en Vaatcentrum van Nederland is uitdagend. Een deel van onze patiënten komt rechtstreeks van de Spoedeisende Hulp en bevinden zich in de meest levensbedreigende en kritieke situaties.

Binnen ons interventie-team bied je zorg, breng je de patiënt tot rust, en zorg je voor een zo prettig mogelijk verblijf.

Onze technisch moderne afdeling is onderdeel van het grootste hartcentrum van Nederland. Hier werken we met de nieuwste apparatuur en bied je de meest complexe zorg binnen ons vakgebied :

 • Je assisteert en verricht werkzaamheden tijdens cardiologische onderzoeken en behandelingen.
 • Je begeleidt patiënten, werkt nauw samen met onder andere Cardiologen en arts-assistenten en levert een actieve bijdrage aan gesprekken gedurende de behandelingen en onderzoeken.
 • Je draagt proactief bij aan verbeteringen van de afdeling zoals nieuwe behandeltechnieken, procedures en regelgeving.
 • Je komt tenminste drie maanden voorwerken waarna je start met de opleiding aan het Erasmus MC. De opleiding duurt ongeveer één jaar.

  We maken een opbouwend inwerkprogramma voor jou, je krijgt twee werkbegeleiders en alle ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen.

  Functie-eisen

  Jij matcht met ons team omdat je een echte teamplayer bent, positief kritisch op zowel jouw eigen werk als dat van anderen, bent analytisch sterk, creatief, denkt out-of-the box in oplossingen.

  Daarnaast waarderen we een goed gevoel voor humor.

 • Je bent gediplomeerd Bachelor Medisch Hulpverlener (BMH, uitstroom Cardiologie), HCK, IC, CCU of SEH Verpleegkundige en bent bereid om een vervolgopleiding te volgen.
 • Je beheerst de Engelse taal goed.
 • Je bent bereid om na diplomering bereikbaarheidsdiensten te verrichten.
 • Bedrijfs / Afdelingsinformatie

  De afdeling Hartcatheterisatiekamer

  De Hartcatheterisatiekamer (HCK) is een onderdeel van het Catharina Hart- en Vaatcentrum en houdt zich bezig met interventiecardiologie (invasieve cardiodiagnostiek, dotterbehandelingen van de kransslagader) en elektrofysiologie (diagnostiek en behandeling van hartritme stoornissen waaronder het implanteren en vervolgen van pacemakers en ICD’s).

  De afdeling hartcatheterisatie beschikt over vijf onderzoek / behandelkamers. Verpleegkundige collega’s zijn in twee teams verdeeld, waarbij één team zich bezig houdt met de interventie cardiologie en de andere met elektrofysiologie.

  Het interventie-team is dynamisch. Kenmerkend voor ons team zijn de korte lijnen, elkaar ondersteunen en aanvullen, en veel interactie met medisch specialisten.

  De afdeling vindt het belangrijk om innovatief te zijn en initiatieven en pro activiteit worden dan ook zéér gewaardeerd en ondersteund.

  Het Catharina Ziekenhuis

  Het Catharina Ziekenhuis is een modern, gastvrij en topklinisch opleidingsziekenhuis in de hightech stad Eindhoven. Landelijk staan we bekend om onze hooggespecialiseerde zorg bij kanker en hartziekten.

  Werken in het Catharina Ziekenhuis is boeiend, leerzaam en uitdagend. Wij bieden je een professionele werkomgeving om elke dag het beste uit jezelf te halen.

  In het Catharina Ziekenhuis werken ruim 3.500 gedreven professionals met één doel : elke dag de beste zorg -direct of indirect- bieden aan onze patiënten.

  We investeren in de ontwikkeling, opleiding en duurzame inzetbaarheid van onze mensen omdat we samen het beste voor elkaar en voor de patiënt willen.

  Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we als Catharina Ziekenhuis voor de 11de keer op rij verkozen zijn tot Top Employer.

  Ons aanbod

  De functie is volgens cao Ziekenhuizen ingeschaald in FWG 50 (max € 3490,00 bruto per maand) of FWG 55 (max € 3917,00 bruto per maand), op basis van een 36-urige werkweek.

  Inschaling vindt plaats op basis van meegebrachte kennis en ervaring. Als medewerker van het Catharina Ziekenhuis kun je gebruik maken van één of meer regelingen uit ons Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden.

  Bijvoorbeeld een vergoeding voor een fiets, laptop of sportschoolabonnement, extra verlofdagen of extra reiskostenvergoeding.

  De meeste regelingen leveren jou ook nog eens fiscaal voordeel op! Hiernaast bieden we jou ruimte voor vak verbreding en persoonlijke ontwikkeling.

  Een Verklaring Omtrent het Gedrag en mogelijk een aanstellingskeuring en een E-assessment maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier