Opportunity box
Swarovski
Amsterdam, NLD
1 dag geleden

Bij Swarovski, waar innovatie hand in hand gaat met inspiratie, is de Store Manager de ultieme merkvertegenwoordiger, die onze klanten van een uitmuntende service en een indrukwekkende merkervaring voorziet.

Wij zijn op zoek naar een toegewijde Store Manager die ervoor kan zorgen dat klanten kristal in hun hart sluiten, die met passie en enthousiasme een team kan leiden en laten groeien, en dromen laat uitkomen.

Hier moet je zijn als je op zoek bent naar een lonende functie in een divers team dat de grenzen verlegt en jouw passie voor mode en sieraden deelt.

Word deel van een werkelijk iconisch wereldberoemd merk, en leer en groei met ons mee. Er wacht je een wereld vol verwondering.

NB Deze advertentie is niet gekoppeld aan een actieve functie. We hebben je gegevens opgeslagen in ons systeem en zullen je benaderen zodra we een vacature hebben.

Na een jaar zullen jouw gegevens overeenkomstig de privacywetgeving worden verwijderd.

Over de functie

Jij bent de vertegenwoordiger van ons merk. In deze functie en samen met je team :

Streef je naar uitmuntendheid en ga je net dat stapje verder in elke interactie met klanten om een uitzonderlijke klantervaring te bieden.

Bouw je een trouwe portefeuille op van nieuwe en bestaande klanten.

Werf en begeleid je teamleden en help je ze verder te ontwikkelen met een groeimindset, passie en enthousiasme.

Overtref je jouw persoonlijke service- en verkooptargets en die van het team.

Ben je de drijvende kracht achter nieuwe en lopende service- en verkoopkansen, die rechtstreeks van invloed zijn op onze groei en ons succes.

Over jou

Jij bent een ervaren Store Manager met :

Minimaal 3 jaar ervaring in een multiculturele retail omgeving.

Ervaring in het segment van toegankelijke luxe mode- / cosmetica- / lifestylemerken.

Uitstekende en bewezen leiderschaps- en coachingvaardigheden.

Digitale vaardigheden.

Een winnende persoonlijkheid waarmee je makkelijk een vertrouwensband opbouwt met klanten, teams en andere belanghebbenden.

Engelse taalvaardigheden.

Over Swarovski

Het Nieuwe Swarovski is een Wonderlab waar magie en wetenschap samenkomen.

Swarovski brengt alle onderdelen van haar organisatie samen onder één betoverend idee, waarbij een wonderlijke nieuwe wereld van kristalvakmanschap naar voren wordt gebracht.

Het bedrijf werd in 1895 opgericht in Oostenrijk en ontwerpt, vervaardigt en verkoopt kristal van de allerhoogste kwaliteit, echte edelstenen, Swarovski Created Diamonds en zirkoon, sieraden en accessoires, evenals kristallen objecten en interieuraccessoires.

Samen met haar zusterbedrijven Swarovski Optik (optische producten) en Tyrolit (schuurmiddelen) vormt Swarovski Crystal Business de Swarovski Group.

Een verantwoordelijke relatie met mensen en de planeet heeft altijd integraal deel uitgemaakt van het erfgoed van Swarovski.

Tegenwoordig komt dit tot uiting in de stevig gefundeerde duurzaamheidsagenda met opleidingsprogramma’s gericht op de jeugd.

Het bedrijf beheert daarnaast een aantal stichtingen die mensen helpen op eigen benen te staan en natuurlijke bronnen sparen om een positieve maatschappelijke invloed uit te oefenen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier