Meewerkstage Category Management & eCommerce Infant Nutrition
Nestlé
Netherlands
3 dagen geleden

Description

Category Management & E-commerce stagiair(e), dit is jeuitdaging

Heb jij goede analytische skills en heb jedaarnaast een passie voor digital? Vind je het leuk om in een dynamische enambitieuze omgeving te werken en ben je een team player?

Ben je commercieelingesteld en ben je geïnteresseerd in meer dan rapportages uitdraaien endoorsturen? Dan zijn wij opzoek naar jou! Infant Nutrition is waar het bijNestlé allemaal begonnen is in 1866, 150 jaar later is Nestlé uitgegroeid totde nummer één babyvoeding en ’s werelds grootste voedingsmiddelenconcern.

Sinds2003 is Nutrition actief op de Nederlandse markt en staat bekend met de merkenNaturNes Bio, Nestlé PyjamaPapje en Yogolino.

Per 1 september 2019 zijn wij op zoek naar een nieuwe stagiair(e). Dus wil jij je kennis in de praktijk brengenen vind je het een mooie uitdaging om mee te werken aan verschillende projectenop de afdeling van baby-

en peutervoeding? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Category Management & e-Commerce stagiair(e) heb je devolgende verantwoordelijkheden :

Hetassisteren van de category manager bij het doorrekenen van performance enwinstgevendheid op product- en klantniveau.

Analyserenvan de babyvoedingmarkt, productintroducties, promotie effectiviteit enconcurrentie, om vervolgens aanbevelingen aan zowel sales als marketing tedoen.

Meedenkenover schappenplannen en schapadvies voor de retailers.

Verantwoordelijkvoor ons online schap bij de retailer; door te zorgen voor de goedeafbeeldingen en marketingteksten van onze producten.

Als Category Management & eCommerce stagiair(e) word jebegeleid door het team van Category Management van Infant Nutrition.

Deze uitdaging ga je aan bij het Category Management &eCommerce team van Infant Nutrition Nederland

Deze stage biedt een unieke kans om mee te maken hoe het is om opdiverse vlakken werkzaam te zijn bij een wereldmerk in een groot internationaalFMCG-

bedrijf. Bij Nestlé Infant Nutrition werkt je in een klein team, waardoorje veel verantwoordelijkheden krijgt en zelfstandig mag werken.

Je schakelt zowel met Marketing & Sales als meto.a. de afdelingen eCommerce en Inkoop. Doordat je schakelt tussenverschillende teams kan je jezelf op verschillende gebieden ontwikkelen.

Gedurende5 maanden werk je 5 dagen per week op het hoofdkantoor in Amstelveen en word jeuitstekend begeleid.

Het Category Managementteam isvoornamelijk bezig met het optimaliseren van de waarde van de merken binnenInfant Nutrition, denk hierbij aan het assortiment, aanbiedingen enproductintroductie.

Daarnaast is eCommerce team binnen Infant Nutritionverantwoordelijk voor het monitoren en bijsturen van onze zichtbaarheid enverkoop van onze producten online.

Naast hard werken en veel leren, mag de sociale kant van een stagenatuurlijk ook niet ontbreken! Door de open en informele sfeer op het kantooris er altijd ruimte voor gezelligheid, een koffie break, samen sporten engenieten van leuke activiteiten.

Daarnaast bestaat er een hechtestagiair-community bij Nestlé. Zo worden er stagiair-cases en etentjesgeorganiseerd en wordt er regelmatig samen geborreld.

Jouw werkplek inAmstelveen, vlakbij het Stadshart, is goed te bereiken met het openbaar vervoer.

De vacature biedt meer dan alleen een uitdaging :

 • Een fulltimestage (39 uur per week);
 • 10vakantiedagen (eventuele inwerkdagen komen hier nog bij);
 • eenstagevergoeding van €500 in de maand;
 • volledige reiskostenvergoeding;
 • een veelheidaan professionele trainings- en ontwikkelingsprogramma’s;
 • prettigewerkomgeving, teamgeest, bedrijfstrots en gedreven collega’s.

  Dit breng jij voor de vacature Marketing & Business Control stagiair(e) mee :

 • WO student;
 • enthousiast,analytisch sterk en je hebt ervaring met Excel;
 • leergierig enniet bang om op mensen af te stappen;
 • je bent instaat dingen snel op te pakken en aan meerdere projecten tegelijkertijd tewerken;
 • affiniteitmet de FMCG-branche;
 • pragmatischen niet bang om de handen uit de mouwen te steken;
 • zowel sterkin zelfstandig werken als in teamverband.

  Nog vragen?

  Onze recruiters staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden.Stuur je vraag naar careers nl.nestle.com en je krijgt binnen 3 dagen antwoord.

  Solliciteren naar de vacature Category Management &E-commerce stagiair(e)?

  Dat kan! Als jouw profiel naadloos aansluit op devacatureomschrijving, ontvangen we graag je cv en motivatiebrief via de link.

  Alleensollicitaties met cv en motivatie worden in behandeling genomen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier