Procesoperator
AB Vakwerk
Heerhugowaard, NL
12 dagen geleden
source : AB Vakwerk

Over deze functie

Als procesoperator bewaak jij de continuïteit van een deel van het geautomatiseerde intern transportsysteem. Ook ga je bezig met het oplossen van kleine storingen aan een verpakkingslijn.

Jouw functie is een verantwoordelijke. Op elektrotechnisch, mechanisch en besturingstechnisch gebied sta jij daarom je mannetje.

Waar chaos lijkt te heersen, blijf jij scherp. Dankzij jouw opgedane ervaring ben je een echte techneut geworden, maar je bent nog niet klaar met leren! Je zoekt een baan waarin je kunt blijven groeien.

Je wordt onderdeel van een klein team waarin jouw inbreng wordt gewaardeerd. Er is ruimte voor jouw mening en initiatief.

Wel vragen wij een hoge mate van enthousiasme en zelfstandigheid. Kortom, een uitdagende functie op een prachtig bedrijf.

Locatie : Heerhugowaard Provincie : Noord-Holland Branche : Agri Aantal uren : 40 uur per week Functieniveau : MBO Dienstverband : Tijdelijk met kans op vast dienstverband Omschrijving bedrijf : Voor een potplantenkwekerij zijn wij op zoek naar een procesoperator.

Binnen de potplantenkwekerij wordt gewerkt met de modernste technieken. Denk bijvoorbeeld aan procesautomatisering, hydrauliek en pneumatiek.

 • Je krijgt dan ook veel mogelijkheden om te leren over verschillende technieken. Wij vragen : - mbo werk- en denkniveau;
 • goed technisch inzicht door ervaring in een vergelijkbare functie;
 • een enthousiaste, zelfstandige teamspeler. Wij bieden : - een uitdagende en verantwoordelijke functie;
 • goede arbeidsvoorwaarden en voorzieningen;
 • ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheden;
 • goede mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier