Heftruckchauffeur
Olympia
TILBURG, NL
3 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Heb jij ervaring op de heftruck?! Sta je er voor open om ook klemtruck te (leren) rijden?! Vind je het werken in drie ploegen geen probleem?!

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor Samsung SDS zijn we op zoek naar heftruck- en klemtruckchauffeurs. Heb je nog geen klemtruck ervaring maar heb jij veel ervaring op de heftruck en lijkt het je ontzettend leuk om te leren rijden op de klemtruck, dan ben je ook van harte welkom.

Je zorgt ervoor dat de vrachtwagens leeggehaald of juist gevuld worden. Samen met het gehele team zorg jij ervoor dat de klanten van Samsung SDS hun producten op tijd, maar ook onbeschadigd ontvangen.

Het gaat om allerlei producten, televisies, magnetrons maar ook witgoed zoals koelkasten en wasmachines.

Er wordt in het magazijn gewerkt in drie ploegen :

Ochtend : 6 : 00 - 14 : 30

Avond : 14 : 30 - 23 : 00 (vanaf 18 : 00 130%)

Nacht : 22 : 45 - 6 : 00 (gehele nacht 130% en de pauzes doorbetaald)

Over het algemeen is het werk van maandag t / m vrijdag. Wanneer er meer werk is, wordt er ook op zaterdag (150%) gewerkt, om de werkdruk te verdelen.

Het kan zijn dat het werk in de toekomst verplaatst naar Breda. Als je dit geen probleem vindt, ben je van harte welkom om dan in Breda te gaan werken!

€ 11.57 per uur

130% van 18 : 00 - 6 : 00 en 150% op zaterdag

€0.19 vergoeding per km

Een fulltime baan

Opbouw basispensioen vanaf 26 weken

Een contract voor bepaalde tijd, met mogelijkheid tot een vast contract

Ruimte om te leren. Je wordt getraind door ervaren trainers

Werken in een internationaal en gezellig team

Vaardigheden

Je vind het geen probleem om in drie ploegen te werken

Je hebt ruime ervaring met rijden op een heftruck. Een Nederlands certificaat zou fijn zijn, maar deze kun je ook bij Samsung SDS behalen.

Je hebt ervaring met het rijden op een klemtruck OF je wilt dit graag leren.

Je spreekt een woordje Engels, omdat de voertaal in het magazijn Engels is.

Over de werkgever

Samsung SDS heeft verschillende magazijnen in de omgeving van Tilburg en Breda. Hier wordt de distributie van Samsung producten verzorgd voor West-Europa en het Verenigd Koninkrijk.

Het grootste magazijn van Samsung SDS in Tilburg is op industrieterrein Vossenberg. Hier is een gezellig en internationaal team.

De shifts hebben een grootte van ongeveer 60 - 80 mensen. Het kan zijn dat het werk in de toekomst verplaatst naar de Bavelseparklaan in Breda.

De meeste medewerkers bij Samsung SDS werken op een contract van Olympia. Olympia heeft een Inhouse kantoor in het magazijn aan de theseusstraat.

Hier zijn dagelijkse inloopuren, zodat je al je vragen kunt stellen over je salaris, loonstroken, planning etc. Je kan ons van maandag t / m vrijdag van 8.00 - 18.00.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier