Tandarts
Dental Clinics
Venlo, NL
6 dagen geleden

Introductie

We vinden belangrijk dat patiënten zich bij ons op hun gemak voelen. Daarom denken we mee met de patiënt en zorgen we voor een goede sfeer in de praktijk.

Klinkt dit als iets voor jou? Dan ben jij de Tandarts voor 3 dagen die wij zoeken. De dagen die beschikbaar zijn : woensdag 7.

00-15.30 uur, donderdag 11.30-20.00 uur en vrijdag 7.30-16.00 uur.

Organisatie

We zijn een divers team dat bestaat uit jong en oud. We leren dagelijks van elkaar en ondersteunen elkaar, binnen een professionele praktijkomgeving.

Persoonlijke aandacht en een vriendelijke benadering staan bij ons centraal. Als patiënten zich welkom voelen en tevreden naar huis gaan, is dit een voldoening voor het hele team.

Patiënten kunnen bij ons terecht voor onder andere algemene tandheelkunde, orthodontie, implantologie, endodontologie, begeleiding bij angst, kleine kaakchirurgie en mondhygiëne.

Functie

Als tandarts bij Dental Clinics werk je als algemeen practicus in een professioneel team van tandartsen, mondhygiënisten en assistenten aan de beste kwaliteit en zorg.

Dankzij nauwe samenwerking kunnen we betere zorg aan de patiënten geven en elkaar stimuleren om te blijven groeien in het vak.

Zo leggen we samen de lat steeds hoger. Het Service Center ondersteunt de praktijk op het gebied van kwaliteit en administratie.

Hierdoor kun jij je volledig richten op de zorg aan de patiënt.

Functie eisen

Je voelt je aangesproken door ons teamconcept en werkt graag met het team aan de beste tandheelkundige zorg voor de patiënten.

Je bent een teamplayer en vindt het leuk om met collega’s te sparren.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier