Smaaktester
Randstad
Utrecht, NL
6 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Voor Danone Nutricia in Utrecht zijn wij op zoek naar smaaktesters. Het gaat om verschillende posities. Het ene smaakpanel werkt op maandag, woensdag en donderdag van 9.

30 uur tot 12.00 uur. Het andere panel werkt op dinsdag, woensdag en vrijdag van 09.30 uur - 12.00 uur. Tijdens de sollicitatieprocedure zul je gescreend worden op je geur- en smaakvermogen.

wat bieden wij jou

 • Een bruto uursalaris van € 15,54
 • Je komt te werken in een nieuw gebouw
 • Een functie voor langere tijd via Randstad
 • Vaste uren per week
 • Een functie met inhoud
 • wie ben jij

  Jij hebt interesse in het ruiken en proeven van voedingsmiddelen. Ook gebruik je niet vaak en frequent medicijnen die invloed kunnen hebben op je geur- en smaakvermogen.

  Je beschikt over de vaardigheid om een uitgebreide productomschrijving te leveren. Daarnaast ben je :

 • Communicatief vaardig
 • Geen moeite met spreken in een groep
 • wat ga je doen

  Je komt te werken in een panel. Als panellid beoordeel jij onder andere geur- en smaakeigenschappen van voedingsmiddelen.

  Je bent als panellid in staat de kleinste verschillen tussen producten te ontdekken. Je word geselecteerd op je vermogen goed te kunnen ruiken en proeven.

  Tijdens de sollicitatieprocedure word jij getest op geurvermogen en smaakvermogen. Deze bijeenkomst vindt plaats bij een extern bedrijf in Utrecht en zal naar verwachting maximaal 2 uur duren.

  Hier ontvang je geen financiële vergoeding voor. Als de uitkomst positief is, kom je langs bij Nutricia. We zullen daar in gesprek gaan om te kijken of je een toevoeging bent voor het panel.

 • Je werkt op vaste werktijden (09 : 30 - 12 : 00)
 • waar ga je werken

  Je komt te werken in het gebouw van Nutricia Research & Innovation. Dit mooie gebouw ligt op het Science park in Utrecht.

  Op deze locatie is voldoende ruimte om voor of na de werkzaamheden gezamenlijk een kop koffie te drinken. De werkzaamheden vinden plaats in fijne steriele ruimtes.

  Bij interesse willen we je vragen om direct te solliciteren. Je ontvangt dan in week 43 een link naar een vragenlijst. Als hieruit blijkt dat je geschikt bent, wordt je uitgenodigd voor de bijeenkomst.

  Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier