Junior Vastgoedprofessional
continu
Eindhoven, NL
12 uur geleden

Junior Vastgoedprofessional

In de rol van Junior Vastgoedprofessional ben je werkzaam binnen een team van ongeveer 15 medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van contacten met huurders en leveranciers, coördineren van het klachtenbeheer, coördineren van verbouwingen door huurders, het initiëren, begeleiden en monitoren van onderhoudswerkzaamheden en het opstellen van goedkeuringsaanvragen.

Je start in eerste instantie in een junior rol waarbij je ondersteunend bent aan ervaren Vastgoedmanagers. Bij gebleken geschiktheid zijn er volop mogelijkheden om door te groeien naar de rol van Vastgoedmanager.

 • Afgeronde HBO opleiding, richting Vastgoed & Makelaardij, Bouwmanagement of Bouwkunde;
 • Je staat aan het begin van jouw carrière (0-2 jaar werkervaring);
 • Je hebt een sterke interesse in vastgoedmanagement;
 • Competenties als communicatief vaardig, proactief, commercieel, assertief en ambities zijn op jou van toepassing;
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Eindhoven.
 • Het aangeboden salaris is marktconform en aangevuld met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Je komt terecht in een jong en dynamisch team waarin je zelfstandig opereert;
 • Het betreft een informele (Brabantse) werksfeer met een juiste balans tussen hard werken en ruimte voor ontspanning;
 • Je krijgt de kans om veelzijdige ervaring op te doen als Vastgoedprofessional en je krijgt alle ruimte krijgt om door te groeien.
 • Onze opdrachtgever (jouw toekomstig werkgever) is een Vastgoedbeheerder die zich richt op technisch, financieel en commercieel beheer van diverse vastgoedportefeuilles bestaande uit winkelcentra, kantoren, bedrijfspanden, woningen en parkeergarages verspreid over heel Nederland met de nadruk op het Zuiden van het land.

  Op het kantoor in Eindhoven werken 15 Vastgoedprofessionals binnen een informele, Brabantse sfeer. Ter uitbreiding van het team zijn zij op zoek naar een Junior Vastgoedprofessional.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier